Lipstick, Pupa

PUPA ‘Coral Island’ Made to Last Lip Duo

Flashback naar enkele weken geleden, toen ik jullie de Pupa Coral Island ‘Golden Touch’ Highlighter presenteerde. Jullie bleken er even gek van te zijn als ondergetekende, wat mij als beautyblogger toch altijd een beetje flatteert!

De highlighter was echter niet het enige product uit de ‘Coral Island’-collectie dat ik aan m’n stash heb mogen toevoegen. Ook het ‘Pupa Coral Island Made to Last Lip Duo’ in de kleur ‘Pink Sunrise’ (wow, that was quite a mouthfull ..) ligt al enkele weken in m’n lip-stash te blinken. Coral Lips? Laura? Huh?

Clarins Hand Treatment

Ik beken, ik heb het niet zo voor opvallende lip-kleurtjes. Deze wist ik echter wel te pruimen, want toen ik bij het schoonheidsinstituut ‘Anne Diego’ de kans kreeg om de kleur ‘Pink Sunrise’ aan te brengen op m’n lippen, was ik geintrigeerd. Ik postte er zelfs een stiekeme instagram-foto over, die jullie precies wel leuk vonden.

Clarins Hand Treatment

Nu, to be honest heb ik een giga-hekel aan ‘Long-lasting’ lipproducten. Eerst voelen je lippen strak aan (precies een kleimaskertje voor je lippen) en ‘s avonds als de Grand Canyon! Droog en vol scheurtjes .. Bij deze variant is dat niet zo. Hij houdt daarom ook niet zo lang als bijvoorbeeld een (uitdrogende) lipfinity, maar toch zeker 6 uur lang zonder te vervagen.

Clarins Hand Treatment

Gebruiken is kinderspel. Eerst de sneldrogende kleur aanbrengen en even laten drogen. Vervolgens breng je de top coat /SLASH/ lipgloss aan. Je hoeft de lipgloss niet aan te brengen, maar zo is ‘ie wel ‘t mooist. De gloss plakt trouwens niet, wat ook een groot verschil is met de traditionele long-lasters ..

Clarins Hand Treatment

Alleen de kleur is voor mij nog wat wennen. Ik draag deze bijvoorbeeld niet om te gaan werken, maar wél als ik eens een avondje uit ga of iets ga uit eten. Zo weet ik zeker dat ik – één – er toch wat ‘out of the ordinary’ uit zie en – twee – ik niet constant m’n lipstick moet bijwerken. Nobody likes a show-off!

Het Pupa Coral Island Long Lasting Lip Duo is te koop bij exclusieve verkooppunten (klik hier voor de lijst) en kost €13,90. Let op, deze collectie is limited edition. Snel zijn is de boodschap!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “PUPA ‘Coral Island’ Made to Last Lip Duo

  1. Ik ben echt een fan van dergelijke producten! Zeker die van MAC of Kiko eens proberen, want die drogen ook niet uit 🙂 De kleur staat je trouwens heel mooi: niet twijfelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *