Make-up

Pupa Coral Island ‘Golden Touch’ Highlighter

Mijn make-up-stash is in vergelijking met twee jaar geleden enorm gegroeid. Hoewel ik nu al make-up heb voor een heel leger, heb ik regelmatig last van een ‘coup de foudre’ op het vlak van cosmetica. Je weet wel, zo van die producten waarbij je hart sneller gaat slaan bij first glimpse? Wel, deze van Pupa was daar één van.

Enkele weken geleden liet ik jullie al de ‘Coral Island’-zomercollectie van Pupa zien in een Beautynieuws artikel. Stuk voor stuk prachtige producten waarmee je alvast kunt wegdromen naar de zomer, waarvan we de laatste weken toch al wat kunnen proeven hebben. Pronkstuk was de Pupa Coral Island ‘Golden Touch’ Highlighter, waar jullie ook ontzettend benieuwd naar bleken te zijn!

Clarins Hand Treatment

De verpakking is alvast prachtig. Zowel het karton, als het poeder zelf. Het enige waar ik wél een beetje gek van word, zijn de vette vingers die achterblijven na gebruik. Kan het product niets aan doen, maar goed. Wie een mooi product wil gebruiken, moet soms lijden .. Maar dan, de binnenkant ..

Clarins Hand Treatment

O MY GOD .. Dit is zo’n product waar je naar blijft staren. Meer zelfs, zo’n product waar je eigenlijk niet aan durft te komen, uit vrees dat het prachtige patroon verloren gaat. In dit geval de beeltenis van koraal! Do I really have to use this stuff? It is sooooo prettyyyyy!!

Clarins Hand Treatment

But wait, there’s more! De Pupa Coral Island Golden Touch Highlighter bevat zogenaamde Soft Focus-poeders, die de huid zachter en egaler laten lijken, en haar een stralende glow geven. Doet me een beetje denken aan mijn MAC Wash & Dry ‘Freshen Up’, maar dan met iets minder shimmer.

Multifuntioneel product ook trouwens. Gebruik de twee koraalkleuren als een zomerse, frisse blush op je wangen én de goudkleurige tinten als subtiele highlighter op je jukbeenderen. Maar je kunt natuurlijk ook alle kleuren met elkaar mengen, voor een glow-up touch!

De Pupa Coral Island Golden Touch Highlighter is te koop bij exclusieve verkooppunten (klik hier voor de lijst) en kost €20,50. Let op, deze collectie is limited edition. Snel zijn is de boodschap!

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “Pupa Coral Island ‘Golden Touch’ Highlighter

    1. Ik heb er bewust geen swatches opgezet. De foto’s die ik genomen heb waren niet echt duidelijk, en dat zou het product oneer hebben aangedaan 🙁 Ligt aan m’n camera ..

  1. Ik snap dat je er niet durft aankomen, ZO MOOI! Toch had ik wel graag swatches gezien voor het pigment! 😉 Het ziet er gewoon zo perfect uit: blush en highlighter in één!

    1. Het pigment is echt super hoor, maar m’n camera capteert in avondlicht echt héél weinig qua kleuren op het gezicht.. Vandaar dat ik koos om geen swatches online te zetten .. Wilde het product ook geen oneer aandoen .. Forgive me please?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *