Body- & Skincare

Present for my Valentine: Gillette ProShield

Wie februari zegt, denk automatisch aan Valentijn. Het zit ingebakken in onze cultuur om op de dag van de liefde onze geliefde eens in de bloemetjes te zetten. Zelf ben ik helemaal niet into-Valentijn. Voor ons is het elke dag een beetje Valentijn eerlijk gezegd, want m’n vriend en ik verrassen elkaar regelmatig met iets leuks. Onlangs kreeg hij een leuk cadeautje als rasecht ‘Gilette-ventje’ en misschien kan het wel een inspiratie zijn voor diegenen die nog met de handen in het haar zitten voor een kleine verrassing?

Gilette ProShield

Zelf heb ik een ontzettend gevoelige huid, en kan ik er écht niet tegen als m’n vriend met een stoppelbaard in m’n nek loopt te kriebelen. Zowel hij als ik hebben ‘t meer voor de babyzachte, versgeschoren huid. Wie niet? Want op Valentijn wordt er toch heel wat meer afgekust dan op eender welke andere dag in het jaar.

Al jaar en dag gebruikt hij hiervoor de mesjes van Gilette (de ProGlide-variant intussen zo’n vier jaar als ik het goed heb) en merken we dat het merk zich met de lancering van de ‘ProShield’-mesjes opnieuw heeft overtroffen in zachtheid, comfort én de verzorging van de huid na ‘t scheren.

Gilette ProShield

Dankzij een nieuwe bevochtigende strip die zich voor de mesjes bevindt, uitgerust om de huid te beschermen tegen irritaties zowel tijdens als na het scheren. De Gillette ProShield creëert tijdens het scheren immers een beschermend schild (hah, de naam moest toch ergens vandaan komen hé) dat irritatie voorkomt, ongeacht hoe vaak je met het scheermes over de huid gaat. Ideaal voor de dagelijkse scheerders!

Gilette ProShield

Ook leuk, want dit kende m’n vriend nog niet, is de FlexBall-technologie. Niet meer zo heel nieuw, maar wel erg makkelijk. M’n vriend zelf vindt het makkelijker voor z’n kaaklijn en dergelijke mee te scheren, en zelf vind ik het praktisch als ik eens een quick-fix moet doen op knieën of andere moeilijk bereikbare plekjes. Het mesje beweegt veel vlotter mee, wat ‘accidentjes’ tot een minimum reduceert. Een leuk cadeautje voor allebei dus .. !

Gilette ProShield

Zelf nog op zoek naar een leuk, niet te klef maar toch praktisch Valentijnscadeautje? De Fusion ProShield is beschikbaar in de groothandel in België vanaf 1 februari 2016. Het scheermes zelf kost €13,99, een navulpack met vier scheerkoppen €24,99.

Groetjes,

Laura

1 thought on “Present for my Valentine: Gillette ProShield

  1. Kijk, dat is altijd wel leuk om te geven! En ook nog eens erg handig 😉 Wij doen niks aan valentijn maar sowieso als cadeautje is dit ook leuk om te geven! 😀

    xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *