Uncategorized

PLOG: Terug naar Disneyland!

Na meer dan anderhalf jaar geen voet te hebben gezet in het land der Magie, was het twee weekends geleden ein-de-lijk terug zo ver! Ik ging terug naar Disneyland Parijs! En dat tijdens Halloween, mijn favoriete Disney-Seizoen! Het park wordt dan aangekleed in een ‘spooky’-thema én er zijn ook weer een heleboel Halloweenshows gepland!

Ik neem jullie vandaag even mee in mijn persoonlijke foto-verzameling van het weekend, zodat jullie toch ook eventjes de sfeer kunnen opsnuiven!

Disney Halloween

This is Halloween!

Waarom ik het Halloweenseizoen zo geweldig vind? DE AANKLEDING! Alles is ‘spooky’ en herfstig en de shows zijn ge-wel-dig. Volgens mij spreken de foto’s wel voor zichzelf?

Disney Halloween

Disney Halloween

Disney Halloween

Van de shows en parade zelf heb ik echter weinig goede foto’s, vandaar dat ik even wat foto’s deel van Disney-instagrammers, die beter zijn in hun foto’s nemen dan ikzelf.

Character Meets

Tijdens Halloween komen er uiteraard heel wat ‘Disney Villains’ boven water, maar ook de vaste Disneyhelden worden in een speciaal jasje gestopt. Zo was Max, de zoon van Goofy, op zijn pompoenbest in zijn Halloweenkostuum én was Goofy zelf – helaas zijn die foto’s niet zo goed gelukt – ook weer super tof aangekleed.

Disney Halloween

We ontmoetten ook Darth Vader én de slechterik der slechterikken: Maleficent! Is ze niet geweldig? En ja, ik weet dat mijk rok nat is, maar dat is van in Pirates of the Caribbean!

Disney Halloween

Disney Halloween

Het Halloweenseizoen loopt elk jaar van eind september tot begin november – vaak tot na de Herfstvakantie – en maakt dan plaats voor een Disney Winter-Wonderland. Ben jij al eens geweest naar Disneyland met Halloween? Are you brave enough?

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “PLOG: Terug naar Disneyland!

  1. Wat leuk! En wat een mooie foto’s (ook die je zelf hebt gemaakt / laten maken). Ooit – als kind – ben ik naar Disney World geweest in Florida en niets heeft daaraan kunnen tippen tot nu toe. Dat wil zeggen. Ergens in mijn net dertiger jaren zijn we met mijn broertje en moeder ooit naar Disneyland Parijs geweest en eerlijk is eerlijk. Dat was ook reuze leuk (maar wel een stuk kleiner). Met Halloween zou ik het niet zo snel doen (te druk en niet echt mijn ding. Mila van 7 jaar vindt het vermoedelijk ook wat spannend), maar ‘gewoon’ zou ik het wel willen eigenlijk als ik dit weer zo zie.

  2. Oh, superleuke foto’s!! Wij zijn ooit eens geweest in de herfstperiode en was er al heel wat halloween decoratie, maar is al even geleden en Noah was nog heel wat kleiner. Volgende maand gaan we voor de eerste keer tijdens de kerstperiode, en ik kijk er zooo naar uit!!

  3. Maleficent, geweldig! Alleen daarom zou ik deze plog al bekijken 😉
    Ik was vorige week op Dutch Comic Con en daar was zo een geweldige Ursula, love!
    Ga je nog een keer terug naar Disneyland?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *