Uncategorized

Philosophy Pure Grace

Eerst en vooral: HAPPY NEW YEAR! Een nieuw jaar, nieuwe kansen, ontdekkingen, beauty-goodies én .. Beauty-‘problemen’. Hoe beter het jaar inzetten met een beetje zelfkennis? Ken je dat probleem met lijstjes maken op het vlak van beauty? Neen? Echt niet? Ook niet als ik je zeg dat een lijstje voor mij een excuus wordt om iets te kopen? Ah, now we’re talking en ik denk dat dit voor velen onder jullie herkenbaar is. Zo belandde op een regenachtige dag deze ‘Pure Grace’ eau de toilette in mijn winkelmandje in Debenhams (Dublin, fyi) én in de bijhorende shoplog van enkele posts geleden.

week31

I know, I know! In mijn wishlist stond er dat ik de ‘Amazing Grace’ layering set mee naar huis wilde nemen, maar kijk, het is toch ‘Pure Grace’ geworden. Niet dat die niet lekker rook of iets in die trend, maar ‘Pure Grace’ sloot gewoon beter aan op mijn mood du jour. Het feit dat ik al een hele dag in de regen liep en verlangde naar een hot shower met bijhorend clean-skin-effect zal er ook wel voor iets tussen gezetene hebben.

week31

Want ‘Clean’ is deze geur op z’n minst, want ken je dat gevoel van vers gewassen lakens? Juist ja, dat gevoel capteert dit parfum! De geur is eigenlijk een luchtige ‘spritz’ van frisse bergamot, waterlelie, lavendel, met een vleugje jasmijn (ja, opnieuw jasmijn) en koele groene bladeren. Gevolg: een oneindig pure geur!

week31

Normaal gezien ben ik een echte ‘zoetekauw’ op het vlak van parfum, waardoor ‘Pure Grace’ echt COMPLEET buiten m’n comfortzone valt, maar op deze ben ik écht verliefd geworden. Het is een beetje een ‘snugglegeur’, die je het gevoel geeft in een warm, versgewasseen dekentje opgerold te liggen. Gewoon ‘cosy’ uit een flesje me dunkt!

Voor een flesje van 60 ml betaal je €38,60 bij Ici Paris XL. In de set waarin in ‘m gekocht heb, zat er nog een shower gel/shampoo én een body butter, waar ik slechts €44,00 voor betaalde. Dus euhm, als je ‘m in een set kan scoren: DOEN !!!

4 thoughts on “Philosophy Pure Grace

    1. Ik vond de Pure Grace het langst houden, daarom dat ik ‘m koos. Heb de drie andere in miniatuur gekregen voor Kerst! Amazing Grace ruikt ook heerlijk!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *