Body Butter, Bodylotion, Philosophy

Philosophy ‘Pure Grace’ Body Cream

Poopoopoo.. Sinds ik begonnen ben met het effectief opmaken van een heleboel producten, heb ik al afscheid moeten nemen van heel wat favorietjes. Een van die producten was de Organic Essence Whipped Shea Butter in ‘Jasmin’. Deze ging zo snel op, maar heb zooooo-veel producten staan die wachten om getest te worden, dat ik dit keer van mezelf echt geen back-up mocht kopen. Dan maar eens snuffelen in de beauty-kast!

Na wat gerommel, stootte ik op de Philosophy ‘Pure Grace’ Body Cream die ik kocht in Dublin toen ik Nicky & Stefan bezocht. Ik ben zoooooo gek op de geur van ‘Pure Grace’ (dat zagen jullie al in deze video) dat het me eigenlijk verbaasde dat ik deze niet eerder bovenhaalde.

Pure Grace Body Cream

Een potje van 120ml lijkt vrij weinig, maar door de textuur van deze crème, doe je behoorlijk lang met de pot. Een vingertopje per lichaamsdeel (en twee voor je benen) is ruim voldoende om heel je lichaam in te wrijven. Tijdens het inwrijven komt de heerlijk frisse geur van ‘Pure Grace’ vrij. Heeeeeeerlijk!

Pure Grace Body Cream

Voor wie de geur niet kende, deze is krak-dezelfde als die van het ‘Pure Grace’-parfum. Een échte ‘snuggle-geur’, die je het gevoel geeft in een warm, versgewassen dekentje opgerold te liggen. Misschien gek om in de zomer te gebruiken, maar goed! Cosiness op een regenachtige zomerdag als afgelopen zondag .. YES PLEASE!

Pure Grace Body Cream

Ik smeer deze crème ‘t liefst na een warme douche. De crème wrijft immers het best uit als je huid nog een klein beetje vochtig is van het douchen. Je kan ‘m natuurlijk ook op een droge huid gebruiken, maar als je huid zo droog is als die van mij, moet je echt tegen de chronometer inwrijven! Zo snel dringt hij in!

Deze crème kan je in België helaas niet kopen, maar ik weet wel dat je ‘m nog steeds kan kopen in de UK en in Ierland. Misschien iets voor op je wishlist als je op reis gaat naar één van die twee landen? Los kosten ze tussen de 15 en 22 euro, afhankelijk van de winkel én de koers van de pond..

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Philosophy ‘Pure Grace’ Body Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *