douchegel, Philosophy, shampoo

Philosophy Eternal Grace Shampoo, Bath & Shower Cream

Herinner je je mijn super-duper-winactie nog van enkele weken geleden? Aukje was de gelukkige winnares van het spetterende Beautypakket dat toen verloot werd. Mijn persoonlijke favoriet uit het pakket was deze Eternal Grace Shampoo & Shower gel van Philosophy! Gelukkig stond deze in sale toen ik het pakketje samenstelde, zodat ik er ook nog eentje voor mezelf kon scoren aan een lagere prijs! Benieuwd naar mijn mening over dit product?

P1010323

De producten van Philosophy zijn nu al een dik jaar te koop in België (bij Ici Paris XL, voor de geinteresseerden) en héél wat bloggers zijn er fan van! Ik sinds kort ook, want na het gebruik van de Philosophy Miracle Worker ben ik headoverheels verliefd geworden op het merk. Zijn eenvoud, zijn geuren, zijn flacons én .. de belofte dat het doet wat het moet doen! En het is net dit laatste wat me zo kan bekoren.

P1010324

Maar euhm, laten we eerst eventjes verder ingaan op de geur! Op de website van Philosophy vond ik volgende lyrische beschrijving! Hou jullie vast:

‘crisp citrus, delicate floral fragrance
energizes the spirit and warms the heart
classic, clean and modern to inspire confidence’

De ‘Eternal Grace’-geurlijn ruikt fris en clean. Ik ben normaal gezien meer fan van de zoetere kant, dus voor mij ligt deze lijn compleet buiten mijn comfortzone. In het begin ruikt hij erg fris, maar als je hem eventjes laat werken, komt er een iets zachtere kant naar boven. Als ik m’n haar ermee was ruikt m’n haar echt héél de dag zalig fris!

P1010340

Als showercream zou ik ‘m nu niet speciaal gaan kopen, want ik vind dat hij op m’n lichaam niet zo makkelijk schuimt. Op m’n haar is dat een ander verhaal. Hij reinigt m’n haar erg goed en laat zoals ik al zei een zalig frisse geur achter. Erna gebruik ik wel nog een zo goed als geurloze conditioner (eentje van Pantene) om m’n haar zeker voldoende te voeden.

Het is wel makkelijk dat dit een allround-product is. Ik vul alvast een flesje om mee te nemen als ik op hotel ga in februari, want op de Roger & Gallet-producten die we in Eindhoven telkens krijgen, is het vaak triestig naar producten toe.. De prijs valt ook best mee! Je betaalt bij Ici Paris XL €20,65 voor 480ml, en believe me, dat is een hoop product!

Kenden jullie dit product al van Philosophy? Zijn jullie ook zo’n fan van het merk?

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Philosophy Eternal Grace Shampoo, Bath & Shower Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *