Body- & Skincare

pHformula SOS Rescue Cream

Hoewel we deze winter in onze contreien niet echt van een ‘winter winter’ hebben kunnen spreken, merk ik dat m’n huid toch wat last heeft gehad van het koudere en guurdere weer. Gelukkig had ik ook dit jaar een heel arsenaal aan topproducten die m’n huid in tip top conditie hebben gehouden!

Grootste ontdekking moet toch wel de SOS Rescue Cream zijn van pHformula, een Spaans merk dat nog niet zo héél lang geleden in België werd gelanceerd!

pHformula SOS Cream

Ik ontdekte het merk op de Beauty Speed Date enkele maanden geleden, en toegegeven, het was een van de merken waar ik direct méér van wilde weten. Het merk richt zich voornamelijk op specifieke huidproblemen dankzij het ‘resurfacen’ – een chique woord voor peelen – van de huid. Voor elk huidtype- & probleem wat wils, maar mijn huid kon het best wat extra bescherming gebruiken de laatste maanden!

pHformula SOS Cream

De SOS Rescue Cream heeft vooral dienst gedaan op m’n neusvleugels en wangen, die door de gure zeelucht – want ja, ik werk aan de Kust – wat schraal aanvoelden. De crème is een vaseline-achtige substantie voor de meest droge & gevoelige huid die eigenlijk als een beschermend schild werkt. Hij legt een dun laagje op je huid, terwijl het de onderliggende irritatie of wondjes verzorgt.

Het leuke is dat je deze crème onder je normale verzorging kan gebruiken om specifieke zone’s te behandelen. Voor mijn voorhoofd en dergelijke was deze crème véél te vettig, maar door de crème lokaal aan te brengen, kregen de zones die er nood aan hadden de verzorging die ze nodig hadden!

pHformula SOS Cream

Intussen is het potje voor de helft opgebruikt, en staat hij eigenlijk trouw naast me op m’n nachtkastje. Niet zo zeer om droge plekjes op m’n gezicht aan te pakken op dit moment, maar als lipbalm. Super toch, dat soort multifuncionaliteiten?

pHformula SOS Cream

Ik ben zeker benieuwd naar meer van het merk én naar hun behandelingen! Naar’t schijnt hebben ze een super efficiënte techniek om acne-scarred-skin terug glowy te maken. Iets voor mijn battle-scars misschien?

De producten van pHformula zijn verkrijgbaar in erkende instituten (klik hier voor een lijst) waar deze SOS Rescue Cream verkocht wordt voor €42,00.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *