Personal

PERSONAL: Winterjas-dilemma’s

Vielen jullie deze week ook zo uit de lucht als het op weersvoorspellingen aankwam? Vorige week was het nog heerlijk nazomeren op ons terras (en op de brandweerladder waar ik ook voor de een of andere reden op belandde) en deze week loop ik ‘klutterend’ van de kou van uit onze gang naar mijn auto.

Toen ik dit tweette was het zo’n 7°C buiten. WAT?! 7 GRADEN BEGIN OKTOBER?! De zoektocht naar een nieuwe winterjas kan dan ook officeel beginnen, en ja.. Te veel keus. The struggle is real ..

Mijn vorige winterjas was er eentje uit de Primark. Heeft braafjes twee seizoenen in de kast gehangen, maar nu voel ik toch wel dat het vet een beetje van de soep is. Zo warm voelt hij niet meer aan en dat mocht ik aan de lijve ondervinden toen we de laatste keer in Parijs waren. BIT-TER-KOUD was het toen! Goed, tijd voor iets nieuws, niet?

Mijn vereisten zijn simpel: er voor zorgen dat ik géén michelinmannetje lijk én een kap hebben tegen de regen. Let the ‘Snuister’-games begin! Ik kwam terecht op de webshop van Esprit, en stootte op deze drie prachtexemplaren. Je ziet dat ze super goed op elkaar lijken, maar toch nét dat beetje anders zijn ..

Van links naar rechts:

  • Esprit 2-in-1 parka met uitknoopbare voering – €169,99
  • EDC – Gewatteerde mantel met tunnelkoord – €169,99
  • Esprit Duffelcoat van een zachte wolmix – 179,99 €

Merken jullie trouwens op dat ik een welbepaalde smaak heb? Stiekem gaat m’n voorkeur uit naar die eerste jas, maar aan de andere kant denk ik dat de derde misschien iets praktischer is. Nu goed, ik wacht nog even met bestellen. Deze week ben ik een weekje in verlof, dus ga ik uitvoerig gaan passen! Benieuwd naar met wat ik ga thuiskomen ..

Heb jij al je voorbereidingen gemaakt voor komende winter? Kies jij voor een nieuwe jas, of ga je jouw oude jas nog een seizoen doordragen?

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “PERSONAL: Winterjas-dilemma’s

  1. Het stijltje dat je nu graag wilt qua winterjas had ik vorig jaar! Nu ben ik eerder in het sfeertje van de klassieke herenjassen. Ik kan een soort van goed tegen de kou, dus zo’n dikke parka heb ik niet meer nodig. (: Ze zien er tof uit, ik ben benieuwd welke je gaat kiezen!

  2. Ik heb er al twee gekocht! Ik ben echt een jas-addict. Ook al moet ik er geen meer kopen, het is het eerst wat ik vast neem in de winkel haha!

  3. Het is hier ook altijd een dilemma welke jas ik moet kiezen. De jassen die op je fotos staan vind ik wel erg mooi maar zijn niet mijn smaak. Ik heb nog niet eens een nieuwe winterjas gekocht want ik weet niet wat ik wil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *