Handcreme, Panier de sens

Panier des Sens mini-handcremes!

Pssst, herinner je je nog de handcrème van Panier des Sens waar ik zo enthousiast over was (mocht dat niet het geval zijn, het artikel vind je hier) ?? Wél, ik heb ontdekt dat er verschillende mini-varianten van op de markt gebracht werden. Dezelfde voedende eigenschappen als bij grote broer/zus (zou een handcrème een geslacht hebben), maar dan een tikkeltje anders maar wél met een volledig eigen karakter!

PD3

De mini handcrèmes, uit de ‘les essentiels’-lijn, bevatten naast de natuurlijk voedende sheaboter en de olijfolie namelijk nog iets extra, namelijk etherische oliën! Deze etherische oliën werden niet zomaar voor hun geur gekozen, of voor de grap, maar eigenlijk specifiek voor de actieve plantaardige bestanddelen die ze bevatten. Daarnaast bevatten ze géén parabenen, phenoxyethanol, siliconen, aluminium of grondstof van dierlijke oorsprong en werd er gelukkig niet getest op lieve beestjes (op stoute beestjes trouwens ook niet)

Panierdesens1

Je vindt deze mini-handcrèmes in vijf verschillende varianten, met elk een eigen karakter en eigenschap. Ik som ze even voor je op:

  • Lavendel: Lavendel is overal ter wereld gekend om haar ontsmettende en rustgevende eigenschappen. Bovendien zorgt zij voor een lekkere, bloemige geur.
  • Provence: Deze geur is een mengeling van citroen, alsem en cipres. Deze oliën geven je handcrème een extra dimensie en brengen je héél even naar de Provence. Citroenplantjes én zon, here I come!
  • Zee-venkel: De etherische olie van zeevenkel is afkomstig van de olie die gewonnen wordt van de zeevenkelplant die je vindt aan de kust van de Middellandse Zee. Deze zeevenkelolie is erg rijk aan zeezout & mineralen (kalium, jodium en vitamine C) en werkt regenererend en verstevigend voor je huid. Een aparte geur, maar zo efficient!
  • Verbena: Verbena staat in België & Nederland beter bekend als ijzerkruid. De etherische olie van het ijzerkruid wordt door wetenschappers trouwens de paradox van de natuur genoemd omdat zij zowel kalmerend als stimulerend werkt. Vergelijk het met een koude douche tijdens een sauna 😉 . Ideaal voor handen die het dagelijks zwaar te verduren krijgen.
  • Damascusroos: De etherische olie van de Damascus Roos heeft regenererende en kalmerende eigenschappen. In combinatie met de sheaboter en olijfolie in de handcrème, is het een super-combo om beschadigde, droge of verouderde huid te helpen herstellen en te beschermen.

panierdesens2

Elke tube bevat 30ml handcrème en komt in een handige schilderstube (waarmee je het allerlaatste druppeltje handcrème OOK kan gebruiken) met schroefdop. Omdat ze zo klein zijn, kan je ze gemakkelijk meezeulen in je tas en kan je alle geuren uitproberen zonder direct met een grote tube ‘opgescheept’ te zitten.

Mijn favoriet is de ‘Provence’-geur. Ik ben al eens in de Provence geweest, en het is niet normaal hoe deze handcrème mij toch eventjes terug naar die plek terugbrengt. Wil je ze zelf eens testen? Dat kan! Ze zijn te koop op de webshop van O-Lijf-Care en kosten slechts €5,95 ‘t stuk! Uitproberen maar!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Panier des Sens mini-handcremes!

  1. Ben gek op de producten van Panier des Sens. Verkoop ze ook in mijn webshop en gebruik ze vaak in de I LOVE MYSELF BOXEN. De kleine variant kende ik nog niet. Maar is denk ik super voor in de Moederdag box. Bedankt voor je review. Weet ik mooi weer wat meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *