Handcreme, Panier de sens

Panier des Sens ‘Honey & Propolis’ Hand Cream

Mmmm, Panier des Sens! Het merk met z’n heerlijke handcrème én van z’n heerlijke droge olie heeft al meermaals m’n hart gestolen. Toen ik echter vernam dat ze nu een honey//propolis-lijn op de markt gebracht hebben, kon het helemaal niet meer stuk! Helemaal into this kind of stuff (remember my Apivita-shampoo?) lately, dus hop de winkelmand in en smeren maar!

Panier des Sens

Net zoals bij de originele versie, bevat deze handcrème biologische olijfolie uit de Haute-Provence, zoete amandelolie én Sheaboter. Daarnaast bevat hij Propolis, een plantaardige substantie aangemaakt door bijen die dient om hun bijenkorf te bouwen, te herstellen, te isoleren en te beschermen én honing!

Panier des Sens

Dankzij de aanwezigheid van deze honing-extracten ruikt de handcrème niet alleen heerlijk, maar worden ook de plantaardige extracten (precies een lerares biologie op dit moment) beter door de huid opgenomen. Daarnaast heeft honing een giga-gehalte aan suikers, aminozuren, minerale zouten en vitamines!

Panier des Sens

Net zoals bij ‘the original’, zit deze handcrème in een ‘schilderstube’ met schroefdop. Hierdoor kan je je handcrème oprollen, waardoor er geen product verloren gaat én komt de handcrème niet in contact met de buitenwereld & -lucht! Hygiënisch én efficient! Fan tot in het derde knoopsgat!

Deze handcrème met honing & propolis van Panier des Sens (75ml) kost €9,95 en is te bestellen via de webshop o-lijf-care.com !

Groetjes,

Laura

1 thought on “Panier des Sens ‘Honey & Propolis’ Hand Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *