Hé, welkom op Essential Honesty!

Leuk dat je even verderklikt! Mag ik mij even aan je voorstellen? Ik ben Laura, twenty-something, Disney-addict en geboren & getogen in het prachtige Brugge. Wat begon in 2012 als een protestschreeuw tegen sommige praktijken in Beautylalaland, ontaarde al snel in een hobby ‘totally gone out of control’! Met een gemengde huid die erg acné-gevoelig is, probeer ik door de bomen van het grote beautybos mijn weg te vinden!

In januari 2013 begon ik op Blogger met een mini-blogje onder de naam ‘Essential Honesty’. Eerlijkheid (honesty) en klaarheid brengen over het gebruik van alledaagse, voor velen onder jullie essentiële (essential) producten, dat is mijn missie. Door een véél te dure en misleidende aankoop door een verkoopster in een parfumeriezaak, besloot ik te gaan bloggen over mijn eigen productervaringen, in de hoop toch één enkeling een miskoop te besparen.

Wat erg dus kleinschalig begon, groeide uit tot een dagelijkse bezigheid en het aantal bezoekers van mijn blog in het eerste jaar bereikte al snel om en bij de 15.000 lezers! Op 24 november 2013 lanceerde ik mijn eigen website! Hoera! Elke dag bezoeken er intussen dagelijks meer dan 500 mensen mijn blog, iets waarop ik super trots ben!

Op Essential Honesty vind je steeds mijn ongezouten mening, nieuwe collecties die ik niet zomaar ongedeeld kan laten voorbij gaan of persoonlijke artikelen, persoonlijke holy grails en méér beauty-related-posts! Voor elke beauty-liefhebber wat wils dus!

Ik wens je alvast erg veel plezier met het lezen, en hopelijk kom ik je op deze site regelmatig tegen!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Hé, welkom op Essential Honesty!

 1. Hallo Laura,

  Wat een leuk Twitter bericht over de Kneipp massage oliën heb je gestuurd.
  Zou je het leuk vinden om op de perslijst van Kneipp te komen staan?
  Zo ja, wil je mij dan een mail sturen met adresgegevens en social media aantallen van volgers etc.

  Dank!
  Fijne dag.

  Met vriendelijke groet,
  Susan Willers
  Kneipp Nederland b.v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *