nails, OPI

OPI Nordic Collection: My dogsled is a hybrid

Op dit moment zijn mijn nagels op een lengte gekomen waar ik er effectief iets mee kan aanvangen. Tot een dikke maand geleden waren ze kort, broos, kapot én afschuwelijk. Ik heb er een intensieve opknapkuur op zitten, waar ik nu de vruchten van pluk. Eindelijk durfde ik het aan om jullie nog eens een nagellak-swatch voor te stellen, zonder me te moeten schamen voor de erbarmelijke staat van m’n nagels.

Apivita

Kleurtje van de dag: My Dogsled is a Hybrid. Ik heb geen hondenslee, maar ik vraag me af welke slee er nu NIET hybride is. I couldn’t care less, want als ik naar dit kleurtje kijk kan het mij geen moer schelen welke soort slede het is: wat een prachtige kleur.

Deze nieuwste OPI-telg zag het levenslicht in de herfst-winter Nordic Collection en is een appelblauwzeegroen-turqoois-achtige kleur die ik nog niet veel gezien heb. Naar mijn mening de meest speciale kleur uit de hele collectie! Ik laat de kleur voor zich spreken, want ik ben geen krak in het beschrijven van kleuren.

Apivita

Topkwaliteit trouwens, want met twee dunne laagjes krijg je een maximaal dekkend effect. Langhoudend ook trouwens, want na 4 dagen zit ‘ie er nog steeds stevig op, zonder te chippen! En dat zonder topcoat zeg (confession of a blogger!), oooops!

Wat vinden jullie van deze kleur?

Groetjes,

Laura

15 thoughts on “OPI Nordic Collection: My dogsled is a hybrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *