Handcreme, OPI

OPI AvoJuice in ‘Holly Berry’

Ook al zitten de feestdagen er zo goed als op(op de traditionele nieuwjaarsbezoekjes na) schotel ik jullie vandaag toch Holly Berry voor! Ja, jullie lezen het goed: Holly Berry! Festive dan dit wordt het toch niet? Ik kocht deze handcrème speciaal voor de feestdagen, om m’n verzorgingsroutine wat meer sfeer in te blazen! En volgens mij ben ik daar wonderwel in geslaagd!

Avojuice Holly Berry

Ik heb een soort van liefdesverhouding met deze handcrème. Op reis was de ‘Coconut & Melon’-variant m’n beste maatje en toen de kleine flacon leeg was, zwoer ik dat het niet lang zou duren vooraleer ik een nieuwe flacon in mijn bezit zou hebben. Zo gezworen en aldus geschiedde, enkele maanden later staat deze fles mét handige pompflacon in mijn kamer te blinken.

Avojuice Holly Berry

Ook in deze ‘juice’ zit aloë vera en advocado-extracten die je huid écht zijdezacht maken. Niet alleen je handen dus, maar je kan deze gerust gebruiken voor je hele lichaam! De geur van zachtzoete rode bessen, met een licht vleugje kaneel. ‘t Doet me zelfs een beetje denken aan een fruitige winterthee die ik laatst dronk op de Kerstmarkt! Heerlijk!

Avojuice Holly Berry

It was the season to be jolly, en deze Holly Berry mag gerust dat Kerstgevoel nog wat langer laten rondhangen in huis!

Deze handcrème – juice, zo je ‘t wil – houdt de Kerstsfeer toch iets langer in huis! Ik betaalde online op ebay slechts €8,95 voor deze 200ml fles! And believe me, hier doe je een eeuwigheid mee!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “OPI AvoJuice in ‘Holly Berry’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *