Miscellaire Lotion, Uriage

Ontdekking: Uriage Thermaal Micellair Water

Als trouwe klant van het Bioderma Sensibio Miscellaire Water mag ik zeggen dat ik verwend ben. Ontzettend verwend, want let’s face it, het is één van de betere miscellaire waters op de markt. Alleen .. Zo duur in België naar mijn bescheiden mening. Maar goed, ik kan hier uren over palaveren. Tijd om over te gaan tot de ‘ontdekking’ zelf.

Naast een hele sh*tload aan beautyproducten, nam ik ook een heleboel luxe-samples mee. Een handcrèmeke hier, een staaltje parfum aldaar .. Maar ook de luxesample van het Thermale Miscellaire Water van Uriage mét rode dop dat eens rondslingerde in een Deautybox enkele maanden geleden. Oh boy, had ik ‘m maar eerder gebruikt!

Uriage

Een miscellair water moet slechts twee dingen doen voor mij: m’n make-up weghalen, en ervoor zorgen dat m’n huid spik en span wordt én blijft. Er zijn helaas heel wat reinigers op de markt die een laagje of film op je huid leggen, en laat dat nu iets zijn waar ik de kriebels van krijg.

Dit miscellaire water van Uriage doet wat ik wil, zonder al te veel poespas. Een neutrale geur, toepasbaar op alle huidtypes, een krachtige werking én door het feit dat er thermaal water werd toegevoegd aan de formule, wordt je gezicht niet alleen gereinigd, maar ook gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging. Heerlijk na een dagje zwembad-hangen.

Uriage

Plus, binnen het gamma der miscellaire waters, zijn er drie varianten met elk een eigen kleur van dopje: een groene – voor de gemengde tot vette huid – een blauwe – voor de normale tot droge huid – en een rode. De laatste – hier wel met een wit dopje .. – is voor huid die snel last heeft van roodheden. Deze variant is verrijkt met abrikoos extract en heeft een kalmerende werking.

Uriage
Uriage is tout court een beetje een ontdekking voor mij geweest. Na wat blog-research bleek dat het merk al bestaat sinds 1992 en een gamma heeft met maar liefst negentien productnamen. Zonnebescherming, deze miscellaire waters, huidverzorgingsproducten, .. . Voor elk wat wils. Dringend tijd om hier méér van te gaan ontdekken, n’est pas?

And the best part? De prijs! Voor een fles van 250ml, betaal je slechts €9,00! Daar wordt een mens gelukkig van, toch? Verkrijgbaar bij de Apotheek én bij iU.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Ontdekking: Uriage Thermaal Micellair Water

  1. Thanks voor de tip! Ik ben altijd op zoek naar micellaire waters die geschikt zijn voor de gevoelige huid en dit lijkt dan toch wel een budgettopper 😀

  2. de merknaam ken ik wel, maar het product zelf nog niet, het klinkt erg fijn en inderdaad als het een heel fijn product is, dan vind ik de prijs ook wel meevallen hiervoor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *