Lippenbalsem, Olivella

Olivella Lip Balms

Het gebeurt niet zo vaak meer, maar soms komen er producten op mijn pad waarvan ik spontaan denk ‘Damn, waarom is er daar niemand eerder op gekomen!?’. Onlangs had ik het voor met lippenbalsem. Lippenbalsem?! Pardon? Hebben we niet al elk smaakje of elke textuur gehad intussen? Neen, helemaal niet! Want wat er op mijn pad is gekomen, is op z’n minst innovatief te noemen.

week31

Wat als .. Je een extreem voedende lipbalm zou kunnen kopen, waarmee de drie meest prangende problemen (in my honest opinion) in lipbalmland direct zou kunnen wegtoveren. Dus, met andere woorden, een lipbalm:

  • 1) waarvan je nooit te veel kunt aanbrengen
  • 2) waarmee je niet met je vinger in één of andere vieze pot moet zitten én
  • 3) die je lippen direct een gevoel van relief geven?

Lieve mensen, het is zover: Olivella made them real én ze zijn beschikbaar in België. In the US of A waren ze al langer verkrijgbaar (en blijkbaar erg gegeerd) maar sinds kort kan je ze ook hier verkrijgen.

week31

De lipbalm bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten – waarvan olijfolie, zonnebloemolie, zoete amandelolie én advocadolie slechts enkelen zijn – én zit in een ultra-handig roll-on systeem. Het rollerballetje zorgt voor een instant-verkoelend effect bij gesprongen of gevoelige lippen, en zorgen voor dé perfecte dosis op je lippen. Want zeg nu zelf, less is more when it comes to lipbalm. Een te dikke laag lippenbalsem zorgt toch enkel maar voor mooie lipafdrukken op glazen of voor ‘vetplekjes’ op sjaals & jassen.

week31

Deze Olivella Lip Balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: een ‘Limoncello’-variant met extra vitamine C door de toegevoegde citrus extracten, een ‘Kamille’-variant die extra verzachtend werkt wanneer je lippen het zwaar te verduren hebben gehad én een ‘Mint’-variant die je lippen verfrissen en intens hydrateren. Take your pick!

week31

Mijn handtas-favoriet op dit moment is de limoncello-variant, omdat ze m’n lippen door de toegevoegde vitamine C ‘prepareren’ voor de gure winter die er blijkbaar zit aan te komen. 100%-travelproof, want de schroefdop bovenaan beschermt de rollerbal tegen ‘loose objects’ in je handtas.

De Olivella Lip Balms zijn op dit moment EXCLUSIEF verkrijgbaar via de webshop O-lijf-care in alle drie de varianten. Ze kosten €6,50 per stuk (10ml) en zijn extreem zuinig in gebruik! Via Essential Honesty kan je ze trouwens met korting aanschaffen! Gebruik gewoon de code ‘liplezen’ voor een directe korting van 10%!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Olivella Lip Balms

  1. Het verkoelend effect van het rollerballetje op gesprongen lippen spreekt me ongelofelijk hard aan! Verdient net geen Nobelprijs, vind ik! Smaakt de limoncello ook echt naar het Italiaanse aperitiefje :D?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *