Compagnie de Provence, Winactie

Out of office .. let’s launch a contest!

Vandaag is het eindelijk zo ver. Na weken aftellen zakken vriendjelief & ik af naar Valkenburg, waar we twee dagen zullen genieten in Thermae 2000, ons favoriete wellnessadresje. Even weg van alles: het werk, familie, onze bouw, de blogwereld, dagdagelijkse sleur, .. Kortom: gewoon genieten!

Thermae 2000

Op de planning: relaxen in één van de 9 sauna’s of wat ronddobberen in de vele zwembaden die Thermae rijk is. Met een beetje geluk (vriendje ging dit stuk plannen) nog genieten van een massage en een heerlijk drankje en als klap op de vuurpijl vanavond een heerlijk vijf-gangendiner (wij hebben een culinair arrangement geboekt – not sponsored, if you might wonder) met heerlijke gerechten uit de streek. I think I’ve earned this after working flat out since Dublin!

Thermae 2000

Nu, ‘t is niet omdat ik enkele honderden kilometers verwijderd ben van mijn hometown & laptop, dat ik niet aan jullie heb gedacht. Neen, één van jullie krijgt van mij ook een momentje me-time cadeau! Een kleinigheidje, die iedereen wel kan gebruiken in deze winterse dagen!

Wat kan je winnen?

Dankzij O-lijf-care, maakt één van jullie kans op een snoepverpakking van Compagnie de Provence, met daarin een een douchegel (30ml), een bodymilk (30ml) en een zeep van 100 gram uit het gamma Olive & Lavender Extra Pur. De body lotion en de douchegel bevatten naast olijfolie en etherische olie van lavendel, ook zoete amandelolie.

Gift Wrap

Meedoen kan hieronder!

a Rafflecopter giveaway

Je kan deelnemen tot zaterdagochtend 7 februari om 10u30, daarna kiest de immerhandige Rafflecopter-app een winnaar of winnares uit, die dit leuke pakketje in z’n brievenbus mag verwachten!

En dan nu.. Maxi-relaxie en genieten maar .. Ik zie jullie zaterdag terug! Morgen komt er gewoon een normaal artikel online hoor, don’t panic! Er komt gewoon eventjes geen interactie van mijn kant..

Groetjes,

Laura

15 thoughts on “Out of office .. let’s launch a contest!

  1. Ik ben vorig jaar met m’n vriend ook een weekendje naar Thermae 2000 gegaan! Echt leuk. Ook leuk was om savonds of overdag om te shoppen naar Maastricht te gaan! Enjoy 🙂

    1. We zijn de dag voordien naar Eindhoven geweest, dus dat winkelen was niet meer nodig. We zijn eigenlijk twee dagen in dat saunalandschap blijven rondhangen :p Zalig! Sauna, dompelbad, voetbad, tukje doen, sauna, dompelbad, ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *