Nonique, Secrets By Nature, shampoo

Nonique ‘Extreme Energy’ Body & Hair

Herinneren jullie je nog de unboxing van het ‘Secrets by Nature’-pakketje van enkele weken geleden? Dan hebben jullie ongetwijfeld dit multifunctionele doucheproduct zien voorbij komen. Zelf kende ik het merk alleen maar van op andere blogs, maar blijkbaar is het in Duitsland & Nederland een goed ingeburgerd gegeven. En terecht, want Nonique is een diervriendelijk merk dat geen schadelijke siliconen, noch synthetische geuren & kleuren gebruikt in hun producten. Leuke ontdekking toch?

Laura

In de verpakking lijkt het niet echt speciaal te zijn, maar deze shower ‘hair & body’ gel moet het echt hebben van z’n inhoud. Eenmaal je die kent, zal je Nonique ook sneller in jouw oog springen! Ik testte de ‘Extreme Energy’-variant uit, die door z’n citrus-maar-iets-zoeter-achtige-geur je op slag wakker zou moeten maken wanneer je ‘s morgens in de douche springt.

Dat van die geur is alvast niet gelogen. Ik ben normaal niet echt zo’n tropical-kind-of-girl, maar omdat de geur nu ook niet zó overheersend is, vind ik deze zelfs best aangenaam! Verfrissend, en effectief, ik ben sneller wakker! Gek wat geuren met een mens kunnen doen hé?

Laura

Maar goed, wat ik écht wil weten is hoe ‘natuurlijk’ een natuurlijk product is! Als ik even snel de ingrediëntenlijst doorloop, ben ik ontzettend blij om heel veel natuurlijke oliën en fruit-extracten te zien staan in de eerste regeltjes! Hier en daar zit er wel iets ‘onnatuurlijk’ in, maar die zijn essentieel om de gel te doen schuimen en reinigen. No harm done denk ik dan?

Laura

Omdat de chemicaliën tot een minimum beperkt zijn, schuimt deze shower gel wel minder dan ik gewoon ben van m’n ‘normale’ producten. An sich vind ik dat niet zo erg, maar dat wil wel zeggen dat je product sneller op is. Voor de rest ben ik vrij tevreden over deze shower gel!

Ik gebruik ‘m trouwens enkel voor m’n lichaam. Op dit moment gebruik ik een aangepaste shampoo-lijn die m’n haar intensief voedt (laat ons zeggen dat ‘t nodig is ..) en vrees ik dat dit product m’n fijne haar door al z’n fruitzuren toch een beetje zal gaan uitdrogen. Voor de rest: topspul hé!

Op zoek naar een betaalbare ‘natuurlijk’ shower gel? Wel, voor deze fles van 200ml betaal je 4,95 euro! Niet slecht hé? Verkrijgbaar bij Secrets by Nature, die nog heel wat andere Nonique-producten verkoopt!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Nonique ‘Extreme Energy’ Body & Hair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *