Body- & Skincare

Nivea SunTouch zelfbruinende spray

Jullie hebben het waarschijnlijk al tot vervelends toe kunnen lezen, maar in de zomer ben ik altijd de ‘melkfles’ van de groep. Tot mijn tien jaar bruinde ik relatief makkelijk en erg diep, maar sinds ik in mijn puberteit belande, ben ik nooit meer echt bruin geweest. Dat frustreert mij soms enorm, want door mijn bleke huid verbrand ik erg snel en voel ik mij altijd zo ‘anders’ in de zomer. En dat zie je ook aan mijn blogstijl bij momenten. Sorry hiervoor, hihi !Ik ben altijd al een beetje bang van zelfbruiners geweest, zeker nadat ik in het middelbaar eens knaloranje ben uitgeslaan door een zelfbruinende crème van Kruidvat. Wat een genante toestanden waren dat zeg.. Deze zomer heb ik er echter genoeg van, en besloot om toch de stap nog eens te zetten. Ik las op het internet het een en ander over zelfbruiners, maar telkens was er ééntje die toch telkens een goede score kreeg: de ‘Nivea SunTouch-spray’. Ik wou toch zelf eens ervaren of dit klopte, en baat het niet, dan schaadt het niet. Enkel op de benen wel. Dan draag ik wel een lange broek de rest van de week.

Nivea Suntouch

In Kruidvat liep er deze enkele weken geleden een actie, waardoor je 10% korting kon verkrijgen wanneer je meer dan twee producten van Nivea. Had ik nu toch wel net ook nog een bodymilk nodig zeker? Feest! De flacon kost op dit moment €11,99, maar de prijs durft nog wel eens te schommelen, afhankelijk van het weer. Op de flacon staat het volgende:

“Sun Touch Zelfbruinende Spray, voor actieve vrouwen die weinig tijd hebben. De flacon werkt in alle posities waardoor je de zelfbruiner op het hele lichaam kunt aanbrengen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de achterkant van de knieën. De verspreide microdruppeltjes drogen in één oogopslag.”

Zoals beloofd is hij heel erg handig in gebruik. Je sprayt overal waar je bruin wil zijn en je kan in alle richtingen sprayen! Zelfs ondersteboven je knieholten inspuiten is geen enkel probleem. Je kan het zelf nog wat inwrijven dan, maar dit hoeft eigenlijk niet meer. Ikzelf heb nog lichtjes eens alles opengesmeerd (zeker op de wat drogere plekken, zoals de kniëen en de achillespees) en daarna mijn handen en nagelriemen goed gewassen met een handscrub om genante taferelen te vermijden. Voor ik deze spray gebruikte, heb ik mijn benen geschoren en daarna eens goed gescrubd, dit zorgt voor een beter, en vooral een egaler resultaat. Laat ook een uurtje inwerken vooraleer je in je kleren kruipt of in je bedje duikt, want het is en blijft natuurlijk een zelfbruiner..

Nivea Suntouch

Echt snel gaat het helaas wel niet. Ik heb bijna een dag moeten wachten op het resultaat, maar het is er wel! Ik ben goed egaal gebruind en dit heel natuurlijk! Mijn vriend had de eerste keer zelfs niet door dat ik een zelfbruiner gebruikt had op mijn benen. Na ongeveer een week begint de kleur te vervagen en moet je opnieuw beginnen, but hey, voor zo’n kleurtje doe ik dat met veel plezier. Qua geur valt deze zelfbruiner ook goed mee, maar de kenmerkende bruin-zonder-zon geur zit er natuurlijk wél in..

Ik ben erg tevreden en tevens ook over mijn zelfbruiner-fobie! Laat de zomer maar komen!!!
Gebruik jij soms een zelfbruiner? Of gaat het van jou op een natuurlijke manier? Gebruik je een ander merk liever? Laat het ons hieronder weten!
Groetjes,

Laura

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *