Bodylotion, bodymilk, douchegel, Nivea

Nivea ‘Onder de douche’ Body lotionNivea ‘Onder de douche’ Body lotion

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Hé het is oké ..

Kennen jullie ook deze rubriek uit Flair? Voor diegenen die deze geweldige rubriek niet kennen: shame on you! In dit sterk stukje wekelijkse literatuur, krijgen we enkele geruststellende tips mee over wat vrouwen dagdagelijks (stiekem) doen om zich goed te doen voelen.. Enkele voorbeeldjes hiervan zijn: “hé, het is oké om je afwas je laten uitdruppen in plaats van ze af te drogen” of “hé, het is oké om twee dagen na elkaar dezelfde sokken te dragen” ..

Sinds enkele maanden mogen we eentje aan dit rijtje toevoegen, namelijk ..
“Hé, het is oké om je eens lui te zijn en je NIET in te smeren na het douchen!”
 
Hoezo?
Vaak hebben velen onder jullie niet de tijd om ons hele lichaam in te smeren na het douchen. Na maanden van kou en wind heeft je huid deze extra hydratatieboost wel echt nodig. Speciaal voor de gejaagde (of gewoon de praktische) mensen onder ons ontwikkelde Nivea een bodylotion die je onder de douche kan gebruiken.
Nivea Lotion
Op aanraden van één van onze lezeressen, probeerde ik de Nivea Body Lotion uit. Ik moet zeggen dat ik zéér aangenaam verrast was. Maar ik loop wat op de zaken vooruit. Laat ik het product eerst en vooral eens aan jullie voorstellen!

Hoe werkt het?
Op de website vond ik nog wat extra informatie terug. “Een formule met een verhoogd olie- en verlaagd watergehalte in  vergelijking met een klassieke bodymilk. Het perfecte evenwicht waardoor de Nivea Body Milk en Body Lotion een onzichtbare, niet plakkerige laag op de huid achterlaten en ze langdurig hydrateren”. 
 
Nivea
Praktisch gebruik je’m zo:
 • Gebruik eerst en vooral je vertrouwde douchegel
 • Spoel deze daarna grondig af.
 • Breng de bodylotion aan terwijl je nog onder de douche staat.
 • Spoel ook deze goed af
 • Droog jezelf af
 • .. et voila !
Eindoordeel:
De lotion wordt gekenmerkt door de typische Nivea geur en voelt qua textuur aan als een normale body lotion. Dit vind ik na enkele dagen nog steeds vreemd. Mijn hoofd kan er nog niet zo goed bij dat ik deze moet inwrijven als een gewone lotion (terwijl je nog nadrupt dus) en hij dus niet gaat schuimen. Voor de zekerheid laat ik ‘m dan ook nog een minuutje of twee inwerken.

Na het afspoelen voel ik meteen dat mijn huid veel zachter aanvoelt. Ook enkele uren later voelt mijn huid nog steeds erg zacht. Een ander groot voordeel is het feit dat je enorm veel tijd uitspaart NA de douche. Je kent dat wel, het plakkerige gevoel wanneer je na het inwrijven van je lotion in je kleren moet kruipen? Wel, zeg maar BYE BYE tegen dit vervelende gevoel, want bij deze lotion heb je dit dus niet!

Ik ben helemaal verkocht! Mocht ik er echter één iets aan kunnen veranderen, zou het wel de textuur zijn van deze lotion. Ik vind’m nog net iets te veel op een gewone body lotion lijken, waardoor hij niet zo goed uitsmeert. Nu, het zij zo! Ik kan daar absoluut mee leven!
 

Nivea body lotion onder de douche is verkrijgbaar bij Kruidvat voor 4,59€
 

Kenden jullie dit productje al? Of kennen jullie een merk die intussen ook dit type product in haar assortiment heeft zitten? Laat het ons weten!
 

Groetjes,

Laura

 

 

5 thoughts on “Nivea ‘Onder de douche’ Body lotionNivea ‘Onder de douche’ Body lotion

 1. Je hoeft het echt niet te laten inwerken hoor! Ik wrijf me in terwijl ik douche, waardoor het onmiddellijk terug wordt afgespoeld en daarna ook een zachte huid 🙂

  Ik zou alleen het geurtje wat anders willen…

  1. Dat vond ik eerlijk gezegd ook! Ik hou van frisse of fruitige geurtjes. De nivea-geur past niet echt onder de douche vind ik.. Maar hé, het effect is super, dus ik ben nog steeds tevreden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *