cacharel, Hugo Boss, parfum

Nieuwe parfumaanwinst: Boss Orange EDT!Nieuwe parfumaanwinst: Boss Orange EDT!

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Change of season, change of fragrance

Yes yes yeeeees, de zon heeft zich EIN-DE-LIJK weer eens laten zien. Lentekriebels a volonté en ook mijn humeur en dat van andere mensen rond mij, is er sterk op vooruit gegaan de laatste twee dagen. Tijdens een wandelingetje in mijn pauze, belandde ik in de parfumerie, waar ik enkele geurtjes mocht testen van de verkoopster. Het zat al eventjes in mijn hoofd om een nieuw geurtje aan te schaffen, maar door een gebrek aan inspiratie en zin beef ik maar uitstellen. Met de zon die eindelijk tevoorschijn kwam, en het feit dat ik nog een bon liggen had die dringend opmoest, kon ik uiteindelijk toch komaf maken met mijn uitstelgedrag!

Mijn winterparfums

Momenteel heb ik de keuze uit twee geurtjes die ik dagdagelijks kan gebruiken. Over de eerste heb ik jullie al eens verteld, maar de tweede (Hugo Boss XX) is voor velen geen onbekende.

Na wat rondgesnuffeld te hebben, kwam ik terecht bij twee parfums die ongeveer beantwoordden aan wat ik eigenlijk wilde. Givenchy ‘Play in the city’ & Hugo Boss ‘Orange’. Wanneer je met twee kanshebbers zit, moet je op een gegeven moment een moeilijke knoop door gaan hakken. Na veel getwijfel koos ik voor de Hugo Boss ‘Orange’. Ik vond dat deze laatste beter bij mij paste als persoon, en (het nochtans lekkere) Givenchy ‘Play in the city’ was mij uiteindelijk toch net iets te fris.

Hoe ruikt Hugo Boss Orange?
Mensen die mij persoonlijk kennen, weten dat ik het nogal heb voor geurtjes waar ‘power’ achter zit. Ze moeten daarom niet zwaar of zwoel zijn, maar ik wil ze toch duidelijk aanwezig hebben als ik ergens binnenwandel. Dat is met Boss Orange niet anders. Het is een vrij zoet, maar toch ook fris parfum.

Hugo Boss Orange

De aroma’s van zoete appeltjes maken Boss Orange lekker zwoel en sensueel. De akkoorden van witte en oranjekleurige bloemen zorgen dan voor een frisse toets. Vanille en sandel- en olijvenhout geven op hun beurt wat extra warmte aan het geheel. Een echt geurtje dat doet denken aan een warme en zonnige dag. Ook de flacon straalt dit gevoel verder uit. Hugo Boss Orange is verkrijgbaar in een EDP en een EDT.

Ik en mijn naaste omgeving zijn alvast vrij enthousiast over mijn nieuwe aankoop!

Hugo Boss Orange EDP (50ml) kost 50.35€ bij Ici Paris XL

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *