Dagcrème, Philosophy

NEW IN: Philosophy ‘Renewed Hope In A Jar’

Als er één iets was waar ik na het Springtime Blogger Event in het Boetfort Hotel supernieuwsgierig naar was (en dat is dan nog lichtjes uitgedrukt), was het wel de ‘Renewed Hope In A Jar’ van Philosophy! Zelf ben ik een Philosophy’ Hope in A Jar’-smeerster van het eerste uur (de tube-vorm weliswaar, voor de wat vettere huid) maar de geur.. Tja. Die moest je erbij nemen. Voor mezelf geen probleem, maar vriendjelief had écht een afkeer van de geur.

Renewed Hope In A Jar

Is de ‘Renewed Hope In A Jar’ zo anders dan? Wel, ik ben ‘m uitvoerig aan het testen (de 15ml potjes zijn al beschikbaar bij Ici Paris XL) en at first sniff is hij al helemaal anders. In de formule zit géén melkzuur meer, wat ook de wat zachtere geur van dit product verklapt. Het ruikt zelfs lichtjes naar witte, frisse bloemetjes! Dat in een Philosophy-product? That’s a first!

Renewed Hope In A Jar

Hij zou trouwens méér moeten doen dan ‘the original’, want naast je huid hydrateren, zou hij ook je huid moeten exfolieren. Healthy-glow-promise zelfs op het potje! Zou wel eens goed kunnen, want in de formule zit hyaluronzuur om te hydrateren, en drie soorten zuren (glycol-, citroen- én amandelzuur) om te exfoliëren!

Qua textuur is hij ook véél luchtiger. Ik testte ‘m al op het Boetfort-event en was onder de indruk van de frisse, waterachtige textuur van deze dagcrème. Hierdoor ZOU hij ook voor de wat vettere huid geschikt moeten zijn. Dát ben ik nu aan het testen, want als deze mijn ‘stinkende tube’ zou kunnen vervangen: happiness!

Renewed Hope In A Jar

Intussen ben ik ‘m al een weekje uitvoerig aan het testen én zit hij in m’n skincare-bag die ik meezeulde naar Barcelona! Tot nu toe geen problemen. Integendeel! Een frisse glow én nog geen breakouts gespot! Ze waren me geen blaasjes aan het wijsmaken blijkbaar ..

En nu wachten tot de grote potjes in Belgenland verkrijgbaar zijn. Of zouden ze al bij Sephora liggen .. ? Jullie lezen het wel in m’n BCN-shoplog!

Als je interesse hebt, de 15ml potjes zijn nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €17,50! Als je je verpakking bewaart, krijg je bij vertoon van je barcode maar liefst €10 korting op je eerste potje Renewed Hope In A Jar. Adviesprijs zou rond de €42,00 moeten liggen, heb ik mij laten wijsmaken. Verkrijgbaar vanaf eind April!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “NEW IN: Philosophy ‘Renewed Hope In A Jar’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *