Bioderma, Eucerin

New in: gel-cleansers

Hoewel de titel voor zichzelf spreekt, geef ik jullie graag wat meer achtergrond hierover: Jullie weten wellicht (misschien niet, en dan weet je het nu!) dat m’n vriend & ik aan het bouwen zijn. Wij wonen dus nog niet samen. Het grootste ongemak (naast niet elke avond in hetzelfde bed kunnen slapen ..) is dat ik moet pendelen tussen twee locaties: zijn huis en ons appartement. Pendelen als in telkens make-up & verzorging meesleuren, elke keer ik ergens anders slaap. Vervelend! Gelukkig heb ik nu een stukje kast waar ik het een en ander in kwijtkan.

Om niet telkens met een overvolle tas te moeten zeulen, heb ik in die kast een (pre-)cleanser, lotion én dagcrème staan. De Normaderm Gel Cleanser was helaas bijna op, dus moest ik op zoek naar een nieuwe! Laat nu ook net mijn Philosophy Purity (die bij mij thuis in de badkamer staat) leeg zijn! Ramp o Ramp! Snel naar de parapharmacie, waar ik twee gel-cleansers haalde met véél potentieel.

DSC_2383

Eerst en vooral, de Eucerin Dermo Purifier Cleansing Gel! Leren kennen door een onbenullig staaltje in de Deautybox of via een aankoop bij Farmaline, maar een echte ‘hidden gem’ bij nader inzien. Door z’n handig formaat van 200ml ga ik deze bij vriendjelief thuis zetten. Ik heb ‘m al een paar keer gebruikt in combinatie met m’n Clarisonic en ik merk dat m’n huid er goed op reageet. Wat wil een mens nog meer?

DSC_2383

Ten tweede: Bioderma! Deze kocht ik op aanraden van een vriendin. Zij gebruikte net zoals ik de Bioderma Miscellaire Lotion (ik gebruik zowel de Sensibio als de Sébium variant) en zweert al een tijdje bij de Bioderma Sébium Nettoyant Purifiant. Toen ik ‘m zag staan, dacht ik ‘meeeeh, why not’ en belandde hij ook in m’n winkeltasje. High hopes for this one

DSC_2383

Ik kan dus weer een tijdje voort hé? Stiekem wilde ik m’n Philosophy Purity opnieuw aanschaffen, maar door een actie van Ici Paris XL, was mijn schattebout overal uitverkocht. Tja, dan verplicht je een blogger toch om iets nieuws te proberen hé? Toch? 😀

Beide producten kocht ik bij de nieuwe iU in Oostende. De Eucerin Dermo Purifier (200ml) kostte me 11,80 euro, terwijl de grote fles Bioderma Sébium Nettoyant Purifiant (500ml!) me 17,90 euro kostte! Voorlopig ga ik het met deze twee rooien, maar ik ben benieuwd welke Gel Cleansers jullie gebruiken?

Groetjes,

Laura

1 thought on “New in: gel-cleansers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *