Wellness, Winactie

Naar Thermae 2000 + winactie!

Februari is voor mij één van de favoriete maanden in het jaar. Waarom? Sinds mijn vriend en ik een koppel werden in 2010, hebben we al elke keer in februari een weekendje doorgebracht in het Wellnesscomplex Thermae 2000 in Valkenburg. Elk weekend dat we daar hebben doorgebracht was perfect tot in de puntjes en we komen steeds erg relaxed terug thuis!

1016132130-Thermae-2OOO-full_2

Benieuwd? Lees dan zeker verder, want wie weet mag jij binnenkort op mijn kosten een dagje naar Thermae 2000 !

Wat vind je allemaal terug bij Thermae 2000?

sauna

Je vindt in het complex bovenop de Cauberg een ten eerste een gigantisch saunalandschap, gaande van een rozensauna van 60°C tot een finse sauna tot wel 100°C! Ik ga het liefst voor een droge maar erg warme sauna, omdat ik vaak last heb van vochtigheid in de lucht. De twee stoombaden die Thermae 2000 rijk is probeer ik dus een beetje te vermijden, maar mijn vriend is er helemaal gek op! Ook proberen we zo veel mogelijk deel te nemen aan opgietsessies en honingsessies! Hot hot hot! Heb je toch wat moeite met openbare sauna’s? Elke dinsdag organiseert Thermae 2000 een ‘geklede’ dag, waarop iedereen over het gehele complex verplicht badkleding moet dragen.

1_wd_331

Ook heeft Thermae 2000 een heus watercomplex met whirlpools, stroomversnellingen en watervallen met thermaal bronwater die van 350m diep opgepompt wordt. Het water heeft steeds een temperatuur van 33 graden en bevat het een grote hoeveelheid mineralen waaronder zout, magnesium en jodium. Deze mineralen hebben een heilzame werking voor mensen die erin baden, in het bijzonder ook voor mensen met spierziekten zoals bijvoorbeeld reuma. Ik merk ook steeds dat mijn huid enorm zacht is na die twee dagen dat ik daar heb verbleven.

glamour

Maar nu komt het! Ik mag dankzij Glamour-magazine iemand gelukkig maken met een waardebon voor één gratis dag-entree (twv €31,50) voor Thermae 2000 ! Wat moet je doen?

 • Op dit bericht een comment nalaten waarom jij een dagje wellness verdient
 • Essential Honesty volgen op bloglovin

Wat je kunt doen voor extra winkansen, of wanneer je geen Bloglovin’ hebt:

 • Essential Volgen op Facebook (+1) of een vriend laten liken (+1)
 • Mij volgen op twitter + tweet: “Ik maak kans op een dagje Thermae 2000 dankzij @essentialhonest! Meer op: http://essentialhonesty.be ” (+1)
 • Volg mij op Instagram (laat weten onder welke naam je me volgt) (+1)
 • Het is niet verplicht om alle stappen te doorlopen, maar het verhoogt wel je winkansen 🙂

thermae

Deze winactie loopt af op zaterdag 15 februari en staat open voor zowel Belgische, Duitse als Nederlandse lezeressen.

Groetjes, en succes!

Laura

16 thoughts on “Naar Thermae 2000 + winactie!

 1. Ik zou graag een dagje welness willen winnen omdat ik nu dit moment, aan mijn laatste examen aan het leren ben. het ALLERLAATSTE 😀 (hopelijk)
  Maandag mijn allerlaatste examen afleggen en dan in mijn opleiding van 3.5 jaar vervolledigd! (Verpleegkundige) Dus een dagje ontspanning kan ik wel gebruiken 🙂
  Lekker en ontspannend het werkveld betreden… 🙂 En zeg zelf als je zorgt voor anderen, moet je ook voor jezelf zorgen 😉

 2. Toegang tot de thermen! Zalige winactie!
  Ik maak graag kans op deze bon. Samen met mijn vriend zou ik er dan een weekendje op uit trekken en gaan genieten in Valkenburg… Van augustus tot april is het basketseizoen en zijn er bijna geen vrije weekends… Het is dan ook erg lastig om ergens naartoe te gaan met z’n tweetjes… Dit zou een erg leuke verwenactiviteit zijn om als koppel te doen, vandaar mijn interesse voor de winactie…
  Veel succes met je blog!
  Kirsten x

 3. Ik zou hraag een weekendje willen winnen om er eens tussen uit te zijn samen met mijn vriend. Als je een kindje hebt heb veel minder tijd voor elkaar. Zie mijn dochtertje doodgraag maar zou toch eens een keertje wat tijd willen doorbrengen met mijn vriend. Xxx

 4. OOHH, wat een heerlijke winactie zeg! Het is voor mij al een tijd geleden dat ik naar de sauna ben geweest, maar ik kan niet wachten om weer eens naar de sauna te gaan, en deze ziet er prachtig uit! De afgelopen maanden zijn hectisch geweest; ik heb veel stress gehad voor belangrijke toetsen en die heb ik nu allemaal gehad en met goede resultaten 🙂 Daarnaast is mijn vriend door een hele moeilijke periode gegaan, en zitten we er nu nog middenin. Mijn hoofd is onwijs vol en ik zou het heerlijk vinden om weer een beetje te kunnen ademen en weer rust in mijn hoofd te krijgen.

  Ik volg je nu via Bloglovin, ik volg je op Instagram (@lisagroot) en ik heb je facebook geliked 🙂
  Lijkt me echt super om hier een dagje heen te gaan!

  Liefs,
  Lisa

 5. Laura, ik ben verkouden en de laatste nogal “moe” en daarom he;emaal aan een dagje Thermae 2000 “toe”
  Dit brengt mij weer helemaal tot “rust” en is voor lichaam & geest een “must”
  Je hoor naar Thermae 2000 ga ik “graag” aan jouw deze brutale “vraag”???
  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Op Facebook de actie geliked & geshared.
  Via Twitter een tweet geplaatst

 6. Ik doe graag mee! Ben ik nog optijd? Het is nu 15 februari 23:56 haha! Pure ontspanning, heerlijk! Ik volg je op bloglovin’ en heb dit bericht geliked, ook volg ik je op instagram (@floorxtoof) en facebook!

  Jij en je vriend alvast heel veel plezier!

  Fingerscrossed!

  Liefs, Floor

  1. Oh, helemaal vergeten te zeggen waarom ik zo graag zou willen winnen! Nou, dat is natuurlijk niet zo moeilijk! Helemaal zenn worden, duuhh! Ook omdat ik op dit moment midden in mijn toetsweek zit (het is de bedoeling dat ik nu aan het leren ben;)) en wel wat ontspanning kan gebruiken! Liefs, Floor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *