Lipstick, MAC, Make-up

My first MAC-lipstick ..

Een beautyblogger zonder MAC-lipstick, jup het bestaat! Sinds een week ofzo had ik er geen enkele. De hyped-out-lipstick ‘Faux’ & de Viva Glams van deze tijd hebben nooit hun weg gevonden tot in mijn stash. Niet dat ik niet benieuwd was naar hun lipproducten ofzo, maar meer een kwestie van afstand en geduld.

Ik moest ten eerste behoorlijk ver reizen om tot in een MAC-store te geraken, en dan koos ik liever voor één van hun limited editions of foundations. Ook is het in zo’n kleine MAC-store (Antwerpen, BxL, Gent, ..) ook altijd ontzettend druk, waardoor ik nooit eens op m’n gemak kon snuisteren tussen de kleuren. En voor lipstick heb ik tijd nodig. Véél tijd..

MAC Lipstick

Enkele weken geleden opende de vernieuwde (en eigenlijk een best grote) MAC-Store in de Steenstraat in Brugge. Tijdens hun openings-feestje ‘Art of the Lip’ kreeg ik eindelijk eens een persoonlijk advies zonder dertig keer onderbroken te worden. En tja, dat resulteert natuurlijk in een lipstick hé! Een vrij nude-kleur dit keer: Taupe!

MAC Lipstick

De verpakking van de MAC-lipsticks kennen jullie al neem ik aan. Eenvoudig, stevig, praktisch en niet te veel poeha. Zo lang de inhoud maar de moeite waard is, toch?

MAC Lipstick

Mijn ‘Taupe’ komt uit de ‘matte’-lijn en is dus vanzelfsprekend een lipstick met een matte finish. Goed gehydrateerde lippen zijn dus een must, maar ik merk dat m’n lippen dankzij ‘their daily dose of lip oil’ in tip top conditie zijn. Als ik merk dat ze wat extra hydratatie nodig hebben, gooi ik er ‘s avonds nog wat Remederm Lippenbalsem tegenaan.

MAC Lipstick

De dekking van de lipstick is geweldig! Op m’n hand zie je één laagje geswatched. Een donkere kleur zeg je? Wel, zo ziet hij er uit op m’n lippen. Heerlijk neutraal én hij brengt toch wat warmte in m’n gezicht!

MAC Lipstick

Deze matte MAC-lipstick in ‘Taupe’ kost €19,00 en is verkrijgbaar bij alle MAC-counters en in elke MAC-store! Een ware aanwinst voor mijn stash, en wellicht ook niet mijn laatste MAC-lipstick

Groetjes,

Laura

28 thoughts on “My first MAC-lipstick ..

 1. Ik heb die ook op mijn lippen gehad vrijdagmiddag! Haha zo cool. Staat jou vele malen beter, het is een goede keuze geweest. Laatste tijd neig je veel naar bruintinten hé?

 2. Had jij echt nog geen enkele Mac-lipstick? Goed dat je dat even recht hebt gezet! 😉 Mooi kleurtje! Deze doet me wat denken aan Velvet Teddy van MAc (toppertje) maar dan iets lichter. Voor je volgende aankopen: Patisserie, Please Me en Modesty zeker eens bekijken 😉

 3. Mac lipsticks <3 er staan er nog zoveel op mijn verlanglijstje. Laatste die ik kocht was brave… Love it!

  PS: de winkel in Brugge IS dan ook de grootste van België. Dat hebben ze me toch wijsgemaakt.

 4. Wauw super mooie kleur! Ik zou zelf deze kleur niet snel uitkiezen, maar hij staat je echt prachtig. Oh en pas op, want na een lipstick van MAC volgen er meerdere.. Gegarandeerd! Liefs

  1. Ik op’t eerste zicht ook niet hoor, maar mocht ‘m eens testen en blijkbaar staan bruintinten erg goed bij groene ogen én een lichte huid! Crazy hé?

 5. Oeeeh dit vind ik leuk! Sinds vandaag heb ik ook mijn eerste (twee!) MAC lipsticks! Cadeautje van de moeder van mijn vriend 🙂
  Mooie kleur! Ik ging voor 2 roze tinten en ben er ook erg blij mee.

 6. De kleur is niet echt mijn ding maar ik ben wel nog altijd benieuwd naar de matte finishes van MAC. Ik heb ook nog altijd maar een MAC lipstick hoor dus zo’n uitzondering ben je niet 🙂

 7. Ik heb ook nog geen enkel MAC lipstick. Ze hebben zoveel leuke kleurtjes dat ik er maar geen weet uit te kiezen ‘om mee te beginnen’ 🙂

 8. Mooie kleur! Ik kocht Faux vorige week en ben ik heel blij mee, ondanks dat ‘ie nogal gehyped is. Deze kleur staat je echt goed. Een tip voor een zomerse roze lipstick (weet niet of je daarvan houdt?) is sowieso Chatterbox. Een van mijn favorieten 🙂

  1. Wel, ik vond Faux echt ‘dood’ op m’n lippen.. Echt zo’n oud-vrouwtje.. Roze is niet echt iets voor mij, heb lichte ogen en dat vloekt precies een beetje..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *