parfum, perfume

My Fall ‘Potion’, by DSquared²

Nu de herfst officieel z’n intrede heeft gedaan, paste ik niet alleen mijn make-up routine en kledij aan, maar ook mijn parfum. Als zelfverklaarde parfum-addict heb ik een stash waarin ik de luxe heb om enorm veel af te wisselen, maar zoals seizoenen komen en gaan, zitten er ook steeds andere parfums in m’n (nieuwe, zoals je al kon zien) handtas. Sinds maandag zit er dan ook eentje in die voor mij de intrede van de herfst belichaamt: ‘Potion’ van DSquared².

In een duizelingwekkend ver verleden kreeg ik ‘Potion’ eens in een staaltje en bleef het precies altijd wel ergens ‘lurken’ als ik op zoek ging naar een nieuw parfum. Om een onverklaarbare reden werd het echter nooit hét parfum waar ik naar zocht. Gek, want van zodra ik dit parfum in de afslag zag staan vorige solden, kon ik er niet snel genoeg mee naar huis hollen. Waarom nu pas? Wel, wil iedereen niet een ‘potion’ (een magisch drankje, als ik google translate moet geloven) tegen een zomerdipje? Graag!

Potion DSquared2

Een magisch drankje zegt u? ‘Potion’ heeft alvast z’n naam niet gestolen. De fles is geïnspireerd door de ouderwetse glazen flacons uit de apotheek, dé plaats bij uitstek voor magische en medische drankjes allerlei. De fles is van transparant glas weliswaar. Gelukkig misschien, want voor’t zelfde geld begin je plots je hoestsiroop op jezelf te sprayen als je even niet oplet.

Potion DSquared2

De geur zelf opent licht frisjes met bergamot, zwarte bessen en viooltjes. Fris denk je? Herfstgeur? WACHT WACHT WAAAAACHT! Meteen erna ruik het mysterieuze hart, namelijk rozenblaadjes, jasmijn (haha, BIG surprise dit ..), lelietjes-van-dalen en rabarber. Van mysterieus gaat ‘ie trouwens over in warm omwille van de zwoele basis van muskus, zwarte amber, patchoeli en gouden vanille.

Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze qua merk maar de beste parfums in m’n stash, waren ooit staaltjes bij een ander .. Misschien toch eens in die staaltjesberg bij jou thuis duiken?

Zelf benieuwd geraakt naar dit parfum? Je kan ‘t gewoon kopen bij de parfumerie. Voor een flesje van 50ml betaal je €51,00. Ook in andere groottes beschikbaar. Kende jij het merk al?

Groetjes,

Laura

1 thought on “My Fall ‘Potion’, by DSquared²

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *