Rain Pharma, Tips & Tricks

My ‘Essential’ Travel-buddy: After-Oil

Je hebt zo van die producten die standaard klaarzitten in je reiskitje. Naast een giga-hoge-SPF-zonnecrème, m’n Matrix ‘Hydrasource’ spray en m’n Clinique CC-cream, is de Rainpharma After Oil onmisbaar geworden wanneer ik op reis ga. Z’n voedende extracten, z’n heerlijke geur en z’n zalige after-shower-feeling .. Grote liefde, al van in het prille begin!

M’n liefde voor de Rainpharma After Oil is dus zeker niet nieuw, want enkele maanden geleden (niet zo heel erg lang na de lancering) stelde ik deze heerlijke olie voor onder de douche aan jullie voor. Intussen staat er hier een back-up voor wanneer de back-up van de back-up het zou laten afweten. Allemaal in dezelfde geur trouwens, want ‘Calming Botanical Touch’ is 100% m’n ding!

After Oil

Er bestaan vier geurvarianten binnen het volledige lichaamsverzorgingsassortiment (a zest of happiness, calming botanical touch, sweet morning mint & lemony vanilla hugs) maar Calming Botanical Touch stal volledig m’n hart. Deze heeft zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout.

Beauty Bin 1

Sleur ik dan zo’n GIGA-flacon van 250ml mee in m’n handbagage? Wat denk je zelf? DEUH, natuurlijk niet! In de ‘Goed Gevoel Beautiful Box’ die enkele maanden geleden m’n beautykamer binnensloop, zat een klein formaat van de Rainpharma After Oil in ‘A zest of Happiness’. Toen ik die fles begon te gebruiken in m’n douche, viel het me op dat ik met gemak het een anderhalve week kon uitzingen met het kleinere formaat. Uitspoelen, even wat overgieten in de flacon en HOPPA! Rainpharma in de koffer!

Beauty Bin 1

Ideaal om mee te nemen op vakantie, toch? Ik reis altijd met handbagage, dus moet rekening houden met de voorschriften die ze opleggen over liquids en de hoeveelheid.. Je wil niet weten hoeveel liter aan cosmeticaproducten ze in de luchthaven dagelijks weggooien .. Gelukkig blijven ze op deze manier wél van m’n Rainpharma af!

Rainpharma is sinds kort in het hele land te koop! Misschien eens kijken of ze bij jou in de apotheek ook Rainpharma verkopen? Voor een fles van 250ml After Oil’ betaal je 17,95€. Ook nog steeds te koop op hun online webshop én in hun flagship store!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “My ‘Essential’ Travel-buddy: After-Oil

  1. Ik heb de after oil uit de Goed Gevoel box ook met veel plezier gebruikt en wil hem zeker opnieuw! 🙂 Ik heb de andere geuren nog niet geroken maar ben er wel benieuwd naar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *