Dagcrème, Vichy

My mom’s favorite: Vichy Aqualia Thermal Rijke Creme

Wanneer jullie dit artikel lezen, zit ik waarschijnlijk al lekker in de sauna te genieten van onze midweek naar Thermae 2000. Wij hebben hier ZO naar uitgekeken, en kan ik even volledig weg zijn van de wereld. Daarom wilde ik vandaag (er komt trouwens geen artikel morgen..) een artikel publiceren dat eigenlijk niets met mij te maken heeft, of toch niet direct. Vandaag wil ik jullie aan een favoriet van mijn moeder voorstellen: De Vichy Aqualia Thermal Rijke Creme. Jullie herinneren zich misschien nog de review die ik een tijdje geleden postte over de light-versie van dit product, maar deze ‘Rijkere’ versie is speciaal voor diegenen met een droge, rijpere of gevoelige huid!

P1010367

Mijn moeder testte het product, en heeft deze crème nu al uitgeroepen tot favoriet van het jaar 2014! Ze werd dit jaar 50 jaar oud en geloof me, ze heeft al véél crèmes geprobeerd! Deze review zal er iets anders uitzien dan jullie van mij gewoon zijn, omdat mijn moeder nog niet zo thuis is in het beschrijven van ‘resultaten’ ! De foto’s heb ik zelf genomen en de tekst heb ik geschreven zoals m’n moeder het me at the moment vertelt! Enjoy!

18 januari 2014: eerste kennismaking

” Ik heb een droge en gevoelige huid. Jarenlang (onbeschermd) in de zon zitten hebben van mijn gezicht een waar slagveld gemaakt. Ik heb heel wat last van droogtelijnen op mijn voorhoofd en rond mijn mond. Een rijke crème gebruiken deed ik al vaker, maar nog geen enkele beviel me voor de volle 100%. In tegenstelling tot mijn dochter kan ik echt geen geld uitgeven aan cosmetica. Het kwaad is toch al geschied, dus wat helpt een cremetje nu nog? Ik heb mij laten overhalen om dit product te testen en mijn ‘bevindingen’ met jullie te delen.

P1010368

Het glazen potje vind ik leuk. Mooi! Laura heeft hier een heel mooie foto van kunnen nemen, en het is een leuke verschijning in mijn badkamerkast. Het oog wil ook wat. De creme zelf is vrij dik, en wanneer je die aanbrengt op je gezicht blijft je huid toch wel een minuutje of drie plakkerig aanvoelen. Leuk is wel dat je huid als verfrist aanvoelt zo lang die plakkerig is. Misschien heb ik de eerste keren te veel aangebracht, want blijkbaar zijn slechts tipjes crème voldoende om je volledige gezicht en hals in te smeren. Na het inwerken voelt mijn huid wel zacht aan. Dat deden mijn vorige cremes ook, maar op langere termijn.. Tja.. Ik blijf sceptisch”

18 februari 2014: één maand later ..

” Ik neem terug wat ik zei over ‘kwaad geschied’. Dit product heeft mij grotendeels van mijn droogtelijntjes afgeholpen. Hij heeft mij trouwens nog meer voordelen bezorgd dan ik dacht. Enkele wegen geleden liet ik mijn oogleden corrigeren omdat mijn zicht erdoor belemmerd was, en moest ik van de dokter mijn ogen en de wondjes eromheen goed verzorgen. Ik heb elke dag trouw gesmeerd, en alles is sneller genezen dan voorzien! Grotendeels door het trouw insmeren met een erg voedend product! Joepie!

P1010369

Ik kan iedereen met een huid op leeftijd dit product aanbevelen. Aan mijn rimpels kan ik helaas niets meer doen, maar ik kan wel mijn huid in tiptop conditie houden en verdere schade proberen te beperken. Topproduct!

Ik hoop dat ik jullie toch een beetje heb kunnen ‘entertainen’.

Tot Blogs,

Rika, mama van Laura ”

Noot: Vichy Aqualia Thermal Rijke Creme is te koop bij Skinpharma voor €19,65!

 

 

2 thoughts on “My mom’s favorite: Vichy Aqualia Thermal Rijke Creme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *