& Other Stories, Shoplog

Mini ‘& other stories.. ‘-haul !

Enkele weken geleden trok ik met m’n mama naar Antwerpen om te gaan winkelen. Omdat Brugge de laatste tijd overrompeld wordt door toeristen allerlei, gaan we steeds vaker naar andere steden om te gaan shoppen. Deze keer was Antwerpen aan de beurt. Waarom? Wel, winkels als Rainpharma, iU, Forever 21, .. hebben we niet in Brugge.

Ook & other stories zit verstopt in de vele winkelstraten die Antwerpen rijk is. Ik ga niet voor de kledij, maar wél voor de beauty-counters die het filiaal rijk is. Ik hou er van om te snuisteren tussen die rekjes! Met een klein zakje in de hand wandelde ik het pand aan de Korte Gasthuisstraat buiten. Benieuwd wat er in zat?

Other Stories

Ik was al een tijdje erg benieuwd naar hun ‘Bath & Body’-range. De geurlijnen die het assortiment rijk is, wilde ik echter wel eens ‘besnuffeld’ zien vooraleer ik een keuze ging maken. Na een halfuurtje handjes wassen en crème’kes smeren (en het feit dat het mama allemaal wat op de zenuwen begon te werken) nam ik een Hand Soap & een Hand Cream mee.

Voor de Hand Soap koos ik voor de geur ‘Shinjuku Bloom’, een frisse en bloemige geur die direct m’n aandacht trok. Hoe kan het ook anders, met een tagline als ‘Scattered Cherry Blossom petals after the rain’ .. Ok verkocht! Deze staat intussen in mijn kastje op het werk, ter vervanging van m’n lege Rainpharma Hand Wash. Zoooooveel beter dan die ‘crapzeep’ die we op’t werk krijgen!

Other Stories

Bij de handcrème was het een ietwat moeilijke bevalling. Er lagen zoveel geurtjes – en stiekem wilde ik ze allemaal – dat ik het op en bepaald moment zelfs ging opgeven. Tot ik plots ergens ‘PEAR’ zag staan en het uit de mand grabbelde. Jup, het gaat over ‘Tangier Tales’! Een zwoele, fruitige geur die me op het lijf geschreven staat! Hier is de tagline ‘A veil of Dark Amber lingers over Sultry Pear’ .. HEERLIJK!

Other Stories

Voorlopig enkel dus nog maar enkel deze twee items mee naar huis. Niet dat ik niet méér wilde, maar ik moest kiezen. Gelimiteerd zitten qua budget én tijd is niet echt aan mij besteed! Hebben jullie nog aanraders?

De producten van & Other Stories kan je kopen in hun filialen te Gent & Antwerpen. Ook hebben ze een online winkel, waar je alle items – al dan niet met korting – kan shoppen! Voor de handcrème betaalde ik 5 euro, voor de handzeep 7 euro. Niet duur, toch?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Mini ‘& other stories.. ‘-haul !

  1. Hun handcrèmes schijnen echt fijn te zijn. Mijn handcrèmes zijn bijna op en waarschijnlijk ga ik bij &OS een vervanger halen. Hun hele beautycorner is echt super vind ik. Ik ben nog heel benieuwd naar hun face mist en ik zou ook graag een kleine body mist willen. Helaas hadden ze van de geur die ik het beste vond geen kleintje.

  2. Kwam toevallig op je blog, heerlijk!
    Leuk dat je van Brugge bent, ik namelijk ook 😉 ! Heb eens een goeie handcrème nodig dus zal als ik in Antw ben zeker s een kijkje nemen. Nog producten die je aanraadt van &OS ??
    xo

    1. Ah! Leuk om een fellow-Bruggeling op m’n blog te mogen verwelkomen! Die van & Other Stories is goed, maar ik heb betere! Die van Clarins (check back tomorrow); de Nuce Rêve de Miel of de Panier des Sens Handcrème met Honing. Echte toppers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *