Marius Fabre

Marius Fabre – Olivia Anti-Roos Shampoo

Iets waar ik in de lente meer en meer last van krijg, zijn schilfertjes! Net zoals dat bij je lichaam het geval is, stoot je hoofdhuid ook huidcellen af. Bij de een gaat dat al wat sneller dan bij de andere, maar wanneer het écht sneller gaat dan normaal spreken we van roos. In de zomer valt het al bij al wel nog mee, maar door de plotse toename van zonne-uurtjes, begin ik steeds sneller last te krijgen van die vervelende witte vlokjes. Tijd voor de harde (maar toch liefst milde) middelen!

Marius Fabre Shampoo

Vroeger gebruikte ik erg vaak agressieve shampoo’s om het ‘roos’-probleem van mijn hoofdhuid te laten verdwijnen, maar helaas bleek dat niet altijd een even goed plan te zijn. Meer haaruitval, jeuk, droog en beschadigd haar, geïrriteerde hoofdhuid, .. het zijn maar enkele van de gevolgen van de verkeerde shampoo’s te gebruiken. Op aanraden van, ben ik bij Marius Fabre beland. An utter stranger!

Marius Fabre Shampoo

De anti-roos shampoo van Marius Fabre komt uit het ‘Olivia’-gamma en bestaat voor 99,30% uit ingrediënten van natuurlijke oorspong (waarvan 11,40% van biologische teelt afkomstig is). De shampoo heeft een zéér zachte formule die de hoofdhuid verzorgt en zuivert van schilfertjes, zonder je haar uit te drogen of te beschadigen. Hoe? Wel, de shampoo bevat natuurlijke cade-olie, die bekend staat om haar sterk reinigende werking. Schilfertjes komen makkelijker los van de hoofdhuid en worden vriendelijk verzocht de eerstvolgende uitgang te nemen.

De geur is trouwens GODDELIJK! Een houtachtige, kruidige geur die je eigenlijk zelden tegenkomt op het vlak van haarverzorging. Verder bevat deze shampoo etherische olie van cederhout, patchouli, lavendel en rozemarijn en olijfbladextracten.

Marius Fabre Shampoo

Je krijgt me niet snel enthousiast als het op haircare aankomt, maar deze anti-roos shampoo is een schot in de roos! De foto’s zijn trouwens al van m’n tweede fles, want wie mij volgt op twitter/facebook heeft wel al vernomen dat mijn fles na mijn reis naar Rome zo goed als helemaal is leeggelopen.. Helluuuuup!

Gelukkig is deze anti-roos shampoo van Marius Fabre makkelijk te verkrijgen via O-lijf-care én is hij verdikke goedkoop ook! Voor €13,95 heb je ‘m al in huis!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Marius Fabre – Olivia Anti-Roos Shampoo

  1. Ik merk ook dat ik haaruitval krijg van chemische shampoo’s, maar die biologische en natuurlijk shampoo’s zonder SLS zijn echt dodelijk voor mijn krullen de eerste 2 maand… Waarom is het leven voor lastig Laura? 😀 Ik kom graag op je blog, ik ontmoet hier veel merken die ik niet kende.

  2. Goh, dit klinkt erg fijn….zelf ken ik het roos probleem niet, maar ik akn mij goed voorstellen dat het erg lastig kan zijn,wat fijn is het eigenlijk dat dit natuurlijke product zo goed zijn werk doet…die werken toch vaak het beste bij dit soort probleempjes merk ik steeds vaker, leuk artikel om te lezen…

    1. Dat is waar wat je zegt! Sommige shampoo’s (Head & Shoulders bvb) irriteren m’n hoofdhuid, juist omdat ze zo agressief te werk gaan! Deze doet dat dus totaal niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *