Body- & Skincare

Marina Miracle Amaranth Face Oil

Of het nu door het mooie weer kwam of door m’n zwangerschap dat op zijn laatste weken begon te komen, feit is dat m’n huid eind mei steeds droger begon aan te voelen. Een rijke dag- & nachtcrème bleken duidelijk niet meer genoeg te zijn om m’n huid te hydrateren. Na mijn positieve ervaringen met de Filorga Oil-Absolute, was ik niet meer weigerachtig ten opzichte van het smeren van olie op mijn huid om ‘m te hydrateren.

Sinds kort is het Noorse merk Marina Miracle te verkrijgen in België & Nederland, en na het lezen van -tig lovende reviews besloot ik hun skincare ook eens in mijn routine te integreren. Hun Amaranth Face Oil stond met stip op m’n wishlist, en nu ik ‘m een dikke twee maand in gebruik heb genomen, wil ik graag mijn ervaring met jullie delen. Al is het maar omdat Scandinavische, organische merken DRINGEND meer ‘buzz’ in de beautywereld verdienen!

Marina Miracle

Nog nooit over Marina Miracle gehoord? Nu, ik wel. In Noorwegen winnen ze de ene prijs achter de andere. Het verhaa is ook heel mooi en herkebaar: De Noorse Marina Engervik had een ernstige vorm van acne en zware eczeem en heeft – net zoals velen onder ons met huidproblemen – de meest veelbelovende crèmes en huidbehandelingen geprobeerd, zonder resultaat. Daarom ging ze zelf op onderzoek uit en vond de oplossing in de Scandinavische botanische wereld. Als eerste ontwikkelde ze de Herbal Face Oil, dat binnen een maand een positief effect op haar huid had. Deze ‘miracle’ oil vond op zijn beurt de weg naar het grote publiek, et voila: Marina Miracle werd geboren!

De olie die ik nu al een tijdje gebruik is niet de defaamde ‘Miracle Oil’, maar wel de Amarath Face Oil. Deze gezichtsolie heeft een unieke combinatie van Scandinavische kruiden, amarant en extract van Arctische veenbessen. Amarant is de plant die het meeste squaleen – lees het artikel van Beautylab.nl even na om te weten wat dit is – bevat in de hele wereld en dat maakt het zo goed voor anti-aging. De combinatie van de Amarant en de andere ingrediënten hydrateren m’n huid echt zotgoed, waardoor ze aanvoelt als een babyvelletje. En geloof me, ik kan nu écht vergelijken met een babyvelletje hé..

Marina Miracle

Leuk weetje voor de liefhebbers: de huidverzorgingslijnen van Marina Miracle zijn 100% natuurlijk zuiver. Ze werken uitsluitend met gecertificeerde organische stoffen. De pure producten die gebruikt zijn vaak niet goedkoop – en dat zie je aan de prijs van de producten – maar eerlijk? Ik vind deze olie voor mijn huid even goed werken als die van Filorga, en die laatste is dubbel zo duur. Take your pick.

De producten van Marina Miracle zijn sinds juni 2018 te koop in België & Nederland. Voor de face oil betaal je €76,00 in hun Belgisch-Nederlandse webshop. En voor wie wil, wanneer je bij het afrekenen de code ‘ESSENTIALHONESTY5’ gebruikt, krijg je nog eens 5% korting!

Groetjes,

Laura

17 thoughts on “Marina Miracle Amaranth Face Oil

  1. Oh dat klinkt als een fantastisch merk. Ik gebruik niet veel producten en als ik al iets gebruik, dan moet het zo puur mogelijk zijn, dus deze face oil zou ik ook een keer willen proberen.

  2. Het is natuurlijk best een prijs, maar bij een product wat zo goed uit de bus komt vind ik het dan wel weer waard. Ook fijn dat de recensies zo goed zijn. Dat kan je soms net even over de streep trekken.

  3. Nooit eerder van gehoord maar het verhaal spreekt me wel aan! Ik ben altijd wel een beetje bang voor olie voor als het op je kleren of beddengoed komt ofzo, dat gaat altijd zo vlekken…

  4. Fijn product lijkt me. Mijn huid was echt mega droog toen ik zwanger was! En jeukerig. Er viel bijna niet tegenop te smeren. Vooral ook handen en lippen. Gelukkig is het nu weer allemaal in balans (mijn jongste is 6 maanden)! 🙂

    1. Heel herkenbaar! Daarom was ik héél blij dat ik deze had die eerste maanden na m’n bevalling! Nu heb ik helaas weer last van acné (zie m’n post over Eucerin) maar daar heb ik ook wel iets voor!

  5. Ik gebruik eigenlijk bijna nooit olie! Toch klinkt dit als een erg fijn product! 🙂 De Face Oils van Rituals vind ik persoonlijk wel fijn en de klassieke Nuxe olie heb ik ook in huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *