Marc Jacobs, parfum, Personal

Marc Jacobs’ Daisy, the flower on the go

Pretty pretty flower everywhere!

Hoera, het zijn solden! Niet enkel in de kledij zijn er koopjes te doen, ook in de parfumerie wordt er deze tijd van het jaar flink opgeruimd in de stocks. Ik snuister graag eens in de soldenbakken, omdat je zo vaak merken leert kennen die je anders links zou laten liggen omwille van de prijs.

 Vorige week liep in rond in een van de filialen van Ici Paris XL en kwam zowaar een echte schat tegen: de ‘Daisy – Flower on the go’ van Marc Jacobs!

Marc Jacobs Flower On The Go
In een van mijn vorige blogposts stelde ik aan jullie enkele frisse lente- & zomergeurtjes voor, waaronder de Daisy Eau So Fraiche van Marc Jacobs. Mijn vriend vond dit parfum het lekkerste van de drie, dus toen ik deze flower on the go van Marc Jacobs tegenkwam, kon ik deze niet laten liggen.

Als je de originele verpakking van deze geur al schattig vond, zal je helemaal weg zijn van dit kleine bloemetje!
Marc Jacobs Flower On The Go

Hij bevat 20ml van de Daisy Eau So Fresh, en past perfect in je handtas. Ook is het een echte eye-catcher wanneer je met vriendinnen op stap gaat. Die van mij vinden het bloemetje alvast ‘SUPERCUTE’ !! Een lekker zomergeurtje, fris maar toch aanwezig!

Marc Jacobs Flower On The Go

In normale omstandigheden kost deze Flower on the go €35,70, maar ik betaalde er nog slechts €18,30 voor!Hol dus snel naar Ici Paris XL om te kijken of ze daar ook in de aanbieding liggen, als je dit schattige bloemetje ook wil!

Kende jij dit geurtje al, of welk geurtje draag jij op dit moment? Deel het met ons hieronder!

Groetjes,

Laura 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *