Highlighter, M.A.C., MAC, Make-up

MAC Wash & Dry ‘Freshen Up’

Jullie hadden mij al gewaarschuwd, en lap, ‘t is nog waar ook! Once you go MAC .. Sinds de aankoop van m’n eerste MAC-lipstick kon ik niet snel genoeg terug in de MAC-store staan. Niet in Brugge dit keer (want daar waren er nog geen limited editions te bespeuren) maar wél in Brussel. Ik liep er stante pede naar de ‘Wash & Dry’ stand waar ik de allerlaatste ‘Freshen Up’ highlighter mee naar de kassa gritste! IT’S SO PRETTY!

Wash & Dry

De persberichten van de ‘Wash & Dry’-collectie maakten me alvast erg enthousiast. Na het mislukte ‘Cinderella’-avontuur (lees: hopeloos te laat in zo wat elk verkooppunt) wilde ik toch wel één van deze limited edition schatjes toevoegen aan m’n stash en nog liefst de highlighter! Waarom?

Wel, je kan de lichte kant effectief gebruiken om te ‘highlighten’ en de wat donkerdere kant is te gebruiken als een blush! Twee-in-één. Hoppa!

Wash & Dry

Wash & Dry

Het ziet er allemaal wat over-the-top uit met die gouden gliters, maar geen paniek: het is overspray! Zelf vond ik dat goud een beetje too-much, maar toen ik in de winkel zelf zag wat er onder zat, was ik verkocht! Ik zou ‘m wel niet gebruiken in combinatie met een gewone blush. Dan wordt het al snel te veel. Wel een ideaal product om bijvoorbeeld boven een BB-cream te dragen om de look iets ‘specialer’ te maken.

Wash & Dry

Van de verpakking moet je houden. ‘t Is een kwestie van voorkeuren. Ik vind ze bijvoorbeeld prachtig omwille van z’n hoog ‘retrogehalte’, maar ik kan me best voorstellen dat anderen het liever wat neutraler zien. Desalniettemin is de collectie online al bijna helemaal uitverkocht en zijn de producten ook in de MAC-stores zelf steeds moeilijker te vinden.

Wash & Dry

Wil je zelf dus ook nog een product uit de ‘Wash & Dry’-collectie scoren, moet je snel zijn. Ik betaalde voor deze highlighter €33,00 euro. De ‘normale’ prijs voor een highlighter van MAC.

Groetjes,

Laura

14 thoughts on “MAC Wash & Dry ‘Freshen Up’

  1. Volgens mij is €33,- geen normale prijs voor een highlighter van MAC hoor, ik betaalde namelijk €28,- voor Soft and Gentle. Maar dat neemt niet weg dat hij prachtig is. Ben wel blij om te horen dat het overspray is, want anders is hij idd een beetje over de top! Prachtige pigmentie en alleen al een plaatje om in je collectie te hebben. Liefs

  2. Ik was zaterdag in de MAC store in Antwerpen en daar hadden ze precies nog zo goed als alles! Ik heb dan het een en het ander gekocht van de permanente lijn! Deze ziet er echt wel heel mooi uit! Zowel de verpakking als de inhoud vind ik super!

  3. Oh my god nu heb ik spijt dat ik hem niet gekocht heb, hoewel ik ook eigenlijk niet zoveel geld meer over heb haha… Ik zag hem in de winkel, wat een parel!

  4. Inderdaad, once you go Mac… Ik vind het een mooie lijn om te zien maar ik heb intussen al zoveel highlighters.. en 33 EUR vind ik te duur voor een highlighter. Ik zou het wel aan een Mac lipstick geven bijvoorbeeld.

  5. De verpakking is echt geweldig om te zien….Hij ziet er inderdaad een beetje heftig uit, maar volgens mij is hij echt prachtig om te dragen

  6. hij is supermooi en toch leek het niet echt iets voor mij. Maar het is een feit dat je als een blok valt voor MAC en zo ben ik ook bezweken voor een bronzer uit deze collectie. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *