Make-up

MAC ‘Persistence’ Lipstick

Het moet nu een maand of zes geleden zijn toen ik voor’t eerst een MAC-lipstick aan m’n collectie toevoegde.Gek misschien voor iemand die al een drietal jaar in de Beautywereld vertoeft, maar MAC bezorgt me steevast keuzestress! Zeker als je niet goed weet welke kleuren ‘t beste passen met je ondertoon, ogen en uitstraling. Sinds ik echter weet dat bruin- & bordeauxtinten me ‘t beste staan, is m’n zoektocht heel wat makkelijker geworden.

MAC Persistence

Flash forward naar vorige maand, toen m’n MAC ‘Taupe’ steeds meer op een stompje begon te lijken én ik besloot om een extra exemplaar te gaan halen. Helaas hadden ze zowel ‘Taupe’ als de lichtere varianten niet meer in stock, waardoor ik wéér verplicht werd uit m’n comfortzone te komen. Je kan toch niet met lege handen buitenwandelen als je jezelf al weken wil belonen met een lippenstift?

Met ‘Taupe’ in m’n achterhoofd, sprak ik een verkoopster aan. Na wat brainstormen haalde ze ‘Persistence’ tevoorschijn. Een kleurtje die voor redelijk wat mensen als ‘best wel donker’ beschouwd zal worden. Mijn eerste reactive was dan ook eentje in de trend van: “ZOT?! ZO DONKER? DAT GA IK NIET DRAGEN ZENNE” maar na ‘m eenmaal op m’n lippen aangebracht te hebben, trok ik met het schaamrood op m’n wangen m’n woorden terug in. Deze kleur is écht helemaal m’n ding!

MAC Persistence

MAC omschrijft de kleur als ‘peachy cinnamon’. En inderdaad, het heeft wel iets van de warme kleur van kaneel weg! Ik zou hem zelf omschrijven als een middenbruine kleur met warme ondertoonen. Een beetje als ‘Taupe’, maar dan nét dat tikkeltje roder. Qua dekking, geur & textuur zijn ze overigens helemaal hetzelfde.

MAC Persistence

MAC Persistence

Kudos opnieuw voor de houdbaarheid van de MAC Matte Lipsticks! Ik kan gerust een hele voormiddag thee’tjes & soepjes drinken op het werk – en ook wat sneukelen daartussen – zonder te moeten inzitten dat het kleurtje verdwenen is. Na ‘t middagmaal werk ik ‘m weer bij, en blijft ‘ie zitten tot ik ‘s avonds weer aan tafel mag aanschuiven. Heerlijk!

De MAC lipsticks kosten per stuk €19,50 en zijn verkrijgbaar bij de MAC Stores, MAC Counters én via Maccosmetics.com! Welke kleur vind jij ‘t mooiste?

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “MAC ‘Persistence’ Lipstick

  1. Die kleur staat je echt prachtig! Persoonlijk ben ik geen fan van de matte lipsticks van MAC. Ze doen mijn lippen compleet verrimpelen (kan ook aan mijn leeftijd liggen natuurlijk….). Ik ben erg benieuwd naar Velvet Teddy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *