Lush, Zeep

Lush ‘Yog Nog’-soap

Als ik eens goed in mijn geheugen graaf, weet ik nog precies hoe een lekker glas Eggnog (soja welteverstaan, want ik & melk zijn niet de beste vriendjes) smaakte. Amerikanen & Canadezen zijn er helemaal verlekkerd op, en elke Kerst wordt er daar evenveel Eggnog ‘verzet’ als Glühwein op een Duitse kerstmarkt bij ons. Dat Lush in hun nieuwe kerstcollectie een product baseerde op deze populaire drank, daar moest ik direct het fijne van weten! Een beetje Eggnog in de Vlaamse Polders waar ik nu woon? Could it be true?

week31

Snel naar de Lush-store in Antwerpen, waar de kerstcollectie sinds begin deze maand in de rekken ligt. Ik snuffelde wat rond, maar het duurde niet lang voor mijn neus naar de ‘Yog Nog’-zeep werd getrokken. Yep, dit is 100% eggnog-resemblance. Me wants it, me gots it!

week31

Deze zeep is voor mij dé ster van de kerstcollectie at the moment. De geur roept voor mij herinneringen op aan ‘lang vervlogen tijden’ (lekker melodramatisch, maar het is zo..) én euh ja, eggnog hé. De zeep zit vol met sojayoghurt, gecombineerd met een vleugje kruidnagel en ylang ylang. Om het af te maken, hebben ze er nog een beetje cacaopoeder overheen gestrooid. I love it!

Deze zeep kost €5,95 per 100. Mijn stukje woog zo’n 120gr, dus je ziet dat dat al een behoorlijk grote stuk zeep is! Zelf benieuwd? Deze collectie ligt nog tot eind december in de rekken!

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Lush ‘Yog Nog’-soap

  1. oh wat heerlijk, hou echt van de geur ylang ylang en kruidnagel doet me denken aan vroeger met de sinaasappels ^^ Ik moet ook nog steeds langs de Lush gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *