douchegel, Lush, skincare

Lush – Snow Fairy Shower Gel

Afgelopen weekend ben ik voor het eerst sinds lange tijd nog eens in Brussel geweest. Samen met mijn vriend & zijn ouders hebben we een gezellige wandeling gemaakt door het stadscentrum. Daar deden we zowel een tochtje op de Zuidmarkt, liepen we even rond op de vlooienmarkt in de Marollenwijk en sloten we af met een toertje op de Brusselse Kerstmarkt! Tijdens onze wandeling passeerden we de Lush-store aan de Beurs en ik kon er écht niet aan weerstaan. Slechts 5 minuutjes later wandelde ik al buiten met een zakje vol zoets & lekkers (we waren er immers niet om te winkelen, dus ik hield het kort).

Big fun in Brussels!
Big fun in Brussels!

Wat er allemaal in mijn zakje zit, verklap ik nog niet allemaal in dit artikel, maar wat er wél inzat was natuurlijk de Limited Edition Shower Gel ‘Snow Fairy’. Zo wat élke beautyblogger heeft er eentje in de douche staan, maar nu pas weet ik waarom. Verdorie, waarom is deze gel niet eetbaar?

Zoetigheid, daar kan je me wel mee verleiden. Geen chocolade of snoeprepen, neen! De échte snoepjes, daarmee kan je me verleiden. Als je weet dat deze douchegel ruikt naar suikerspin & aarbeiensnoepjes, is het dan ook niet verwonderlijk dat ik halsoverkop deze flacon neenam uit de rekken? Het feit dat het de allerlaatste was die er stond speelde ook wel een beetje een rol, maar ik geef toe dat ik op voorhand niet wist hoe deze douchegel rook. De geur reviewen is dan ook erg moeilijk. Neem het echter van mij aan: you love it or you hate it.

Snow Fairy

Mijn vriend kan dat beamen. Hij vindt er immers helemaal niets aan! Jammer, maar dan moet ik ook niet vrezen dat hij deze zal gebruiken onder de douche. Wat hem ook afschrikt (maar mij helemaal niet, hihi!) is dat deze douchegel écht felroze is! Daarnaast zit de douchegel in een typische Lush-verpakking. Simpel,maar ecologisch verantwoord. Wist je trouwens dat wanneer je je flacons binnenbrengt, deze gerecycleerd worden? Wanneer je er 5 binnenbrengt, krijg je een gratis gezichtsmasker! Wat je ook telkens terugvindt, is wie nu net mijn product gemaakt heeft. Mijn ‘Reine des Neiges’ werd gemaakt door de mysterieuze Juno . Zo weet je dat je product geen 3 jaar oud is, voordat het in de winkels ligt!

Made by Juno

De producten van Lush zijn zeker niet goedkoop, maar je doet er ontzettend lang mee! Echt schuimen doet deze douchegel wel niet, maar net genoeg om op een zuinige manier jezelf te kunnen insmeren! Ik gebruik sowieso altijd een puff, en dat spaart ook alweer enkele liters douchegel per jaar.

De Snow Fairy Shower Gel kost €6,95 per 100 g, €13,95 per 250 g en €21,95 per 500 g. Hou er wel rekening mee dat deze producten enkel te koop zijn tijdens de aanloop naar de feestdagen. Ben je te laat, dan moet je helaas een jaartje wachten.

Kende jij Snow Fairy al? Gebruikte jij al eerder producten van Lush?

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Lush – Snow Fairy Shower Gel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *