Handcreme, Lush

Lush Lemony Flutter

Aan het aantal Lush-posts de laatste twee maanden zou je bijna denken dat ik een nieuwe liefde in mijn leven heb. Je hebt niet echt ongelijk, maar zo’n vaart loopt het nu ook weer niet. Ik moet wel toegeven dat ik aangenaam verrast ben in de kwaliteit van de producten van Lush, en ik vind het nog altijd straf dat ik als beautyblogger zó lang gewacht heb met iets te testen van het merk. Toen ik voor Rainpharma in Antwerpen moest zijn, huppelde ik eventjes binnen in de Lush-winkel op de meir. De enthousiaste medewerker van dienst (o lieve enthousiaste smeerjongen, wie ben je!?) stelde mij zowat héél de collectie voor, maar toen hij mijn handen zag zei hij: “darling, jij hebt lemony flutter nodig!”. Wie ben ik om nee te zeggen? Nog geen vijf minuutjes later stond ik buiten met een zakje van Lush, mijn Lemony Flutter én een mystery gift (enthousiaste smeerjongen, bedankt!!!!!!) die prachtig verpakt zat.

P1010147

Lemony Flutter is een boter die speciaal voor je nagelriemen moet worden gebruikt. Hij voedt ze, maakt ze lekker zacht en zorgt ervoor dat ze beter terug te duwen zijn. Door in m’n oude nagelbijt-gewoonte te hervallen, duiken ze hier en daar weer op. Daar moest inderdaad dringend iets aan gebeuren, want het terugduwen van je nagelriemen is erg belangrijk als je sterke, egale en lange nagels wilt. Laat ons nu zeggen dat dat bovenaan mijn ‘goede voornemenslijst’ staat!

In vergelijking met andere ‘cuticle removers’ is deze crème eigenlijk echt een crème. Dus geen lotion die overal gaat plakken waar ‘ie zin in heeft. Je kan ‘m dus gebruiken voor andere doeleinden ook. Voetmasker, handmasker, hij kan het allemaal! Voor je voeten is het trouwens wel leuk als je ze ermee gaat insmeren. Door de citroen die er inzit gaat de crème lichtjes tintelen. Ideaal voor voetjes die al veel te lang in nauwe schoentjes hebben gezeten.

Hamvraag is nu of dit product wel degelijk werkt. Het was vorig jaar een echte ‘bloggers hype’, maar ik liet die toen aan mij voorbij gaan omdat ik het niet echt geloofde. Het antwoord is nu, een jaar later, volmondig JA. Je nagelriemen zien er beter uit en je nagels groeien veel sterker en harder. Je doet ook erg lang met zo’n pot van 45gr. Op verschillende blogs lees ik dat ze zelfs moeite hebben om ‘m leeg te krijgen voor ‘ie vervalt.

P1010150

Voor 45gr betaal je €10,45. Je kan ‘m bestellen bij de e-shop of gewoon ophalen in je dichtstbijzijnde Lush-store. Oja, mijn versie werd gemaakt door Rafal!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Lush Lemony Flutter

  1. Ik heb gisteren ook Lemony Flutter gekocht toen ik in de Lush was!
    Hartstikke bedankt voor de tip want sjonge sjonge wat ruikt die lekker!!!!

  2. Als ik volgende keer bij Lush ben, neem ik hem ook mee! Heb ook altijd aan mijn nagels gebeten, maar sinds juni ben ik gestopt. Mijn nagels zijn nog steeds erg kort en zwak, dus wat extra voeding met Lemony Flutter kan zeker geen kwaad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *