Lippenbalsem, Lush

Lush Bubblegum Lip Scrub

Sinds kort mag je mij stilletjesaan een Lushie noemen! Lemony Flutter, Snow Fairy Douchegel, Buche de Noël, het zijn reviews die je de voorbije maand al hebt zien voorbij komen. Mijn favoriete product die ik in Brussel heb aangeschaft heb ik jullie echter nog niet getoond. Noem het tijdgebrek, ik noem het overintensief gebruik! Ik gebruikte het immers de afgelopen weken zodanig veel, dat ik er gewoon geen foto’s van kón nemen. Ik heb het dan ook over de Lush Bubblegum Lip Scrub of, in het frans, de Fée des Lèvres!

2014-01-04 13.42.43

In de Franse naam wordt het duidelijk dat deze Lipscrub deel uitmaakt het ‘Snow Fairy’-assortiment, want bij onze Zuiderburen (het franstalig landsgedeelte) verkopen ze alles onder de naam ‘Fée des Neiges’. Dus voor mensen die Snow Fairy kennen, zo ruikt/smaakt de scrub!

2014-01-04 13.42.56

De scrub is gemaakt van suiker, jojoba olie, smaakstof, wat kleurstof en geurstof. Een erg simpel recept dus, zonder al te veel poespas en chemische bestanddelen. Goed om weten vind ik, dus geen paniek als je deze scrub in je mond krijgt. De scrub kan je na gebruik dus eigenlijk gewoon af gaan likken 😉 Erg lekker hoor!

2014-01-04 13.41.04

In het verleden heb ik al eens een lipscrub gekocht bij de Hema, maar die korrel was mij echt veel te dik. Ik trok op den duur gewoon wondjes in m’n lippen en ik denk niet dat dat de bedoeling is. Deze van Lush heeft echter een heel erg fijne korrel, waardoor je op een zachte manier de velletjes op je lippen kan verwijderen!

2014-01-04 13.41.26

In feite kan je eigenlijk steeds zelf een lipscrub maken, maar deze van Lush is zoooooo lekker dat ik met heel veel plezier de prijs betaal! Je betaalt €9,95 voor een potje en doet er toch best lang mee! Ik gebruik ‘m al een volledige om de twee dagen en zit nog niet in een vierde!

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Lush Bubblegum Lip Scrub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *