Body- & Skincare

Louis Widmer Skincare

Hoera! Het hooikoorts-seizoen is weer begonnen. Snotteren, snuiten, niezen, hoesten, .. Niet alleen een uitdaging voor de houdbaarheid van je make-up, maar ook voor je huid. Rode neuzen, velletjes overal en schrale plekjes op armen en benen! Moet ik nog verdergaan? Al was ik dit jaar zéér goed voorbereid door op tijd op een iets ‘rijkere’ skin- & bodycare over te schakelen. Hallo daar Louis Widmer!

Louis Widmer is zeker geen onbekende hier op Essential Honesty. Wie de zoekterm ‘Remederm’ invoert in de zoekbalk krijgt behoorlijk wat artikelen voorgeschoteld, maar de skincare was mijzelf nog onbekend.

Over de olie kan ik kort zijn: wat doet dit product niét? Het voedt een droge huid, maakt het zijdezacht en houdt ze soepel. Iets wat ik sowieso wel eis van een product op dit moment omwille van m’n zwangerschap, maar wat niet veel producten waarmaken. Oké, het is in het begin wat klooien met de olie, maar de snelheid waarmee deze indringt en de geur die ze achterlaat is zo goed, dat ik al ettelijke flesjes van deze heb versleten. Als ik het goed heb is dit nu mijn zesde exemplaar. Zegt genoeg toch?

De handcrème en dagcrème daarentegen waren me volledig onbekend. De handcrème heeft de zelfde zachte, neutrale geur als hun welbekende lippenbalsem en is minstens zo verzorgend. Hij plakt wel een heel klein beetje na gebruik, maar dat komt omwille van zijn heel rijke formule. Ideale handcrème dus om net voor het slapen gaan aan te brengen. Je handen voelen merkbaar zachter aan na een nachtje slapen, en daar zijn vooral mijn nagelriemen héél blij mee!

De dagcrème daarentegen is heel wat lichter van textuur, zonder eigenlijk in te boeten aan hydraterend vermogen. Deze crème hydrateert de huid intensief en beschermt langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. In de formule vinden we onder andere vitamine E, karitéboter, panthenol en hyaluronzuur terug, onmisbaar in elke hydraterende crème denk ik zo.

De producten van Louis Widmer hebben me al sinds het begin van Essential Honesty kunnen bekoren. Nu ik merk dat ze steeds meer producten op de markt brengen – zoals hun parfum nog niet zo heel lang geleden – merk ik dat ik nog steeds met heel veel liefde en enthousiasme over deze producte schrijf. Old love never dies, of hoe zeggen ze dat?

Zelf benieuwd naar de producten van Louis Widmer? Op Newpharma vind je heel het assortiment terug, aan een heel aantrekkelijke prijs! Neem zeker eens een kijkje, want de producten zijn het zeker waard om te ontdekken

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Louis Widmer Skincare

  1. Ik heb eigenlijk nog nooit skincare van Louis Widmer geprobeerd. Ik ben momenteel zelf in de ban van alle nieuwe, natuurlijke Rituals skincare maar ook het merk Origins heeft me te pakken! 🙂

  2. Ik gebruik niet heel vaak skincare. Eigenlijk alleen nivea en babyolie en dan is mijn huid vaak wel tevreden. Misschien moet ik me toch wat meer verdiepen in skincare, haha!

  3. Ik ken het merk van hun fijne zonnebrandcrèmes. Zowel met als zonder parfum. Erg fijn. Ooit een oogcrème uitgeprobeerd, maar ik blijf toch meer hangen bij de – bij mij – bekende merken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *