Body- & Skincare

Louis Widmer Skin Appeal Peeling

Louis Widmer is al lang geen onbekende meer voor mij. Een hele tijd gelede gebruikte ik geen andere dagcrème meer dan hun Skin Appeal Sebo Fluide. Helaas was het uiteindelijk toch niet 100% mijn ding en ben ik overgestapt naar een ander merk. Maar de liefde is nog steeds niet over. Hun Remederm-producten (lipbalm & douche-olie) staan nog steeds in mijn kast. Dit is ook de farmaceutica-website Farmaline niet gegaan. Onlangs kreeg ik van hen een pakje toegestuurd, waarin tot mijn groot jolijt een sh*tload aan Skin Appeal Peeling zat!

P1010417

Omdat je met peelings & scrubs toch even moet oppassen en het een tijdje duurt voor je duidelijk effect ziet, krijgen jullie nu pas de review!

P1010512

Hihi, ik heb dus écht niet overdreven toen ik zei ‘sh*tload’ hé! Ik kon hiermee toch wel een hele tijd voort. Na 5 weken testen (2x per week gebruikt) is het eerste tubetje nog niet eens leeg. Per tube heb je dus zeker een maand product! Hiermee kan ik dus nog een tijdje voort.

P1010515

De Skin Appeal Peeling is een dermatologische peeling in gelvorm met een 2 fasen effect. Dat wil zeggen dat het product je huid zowel een mechanische (d.m.v. korreltjes je huid licht scrubben die de poriën vereffenen) als een biochemische peeling (de opperhuid wordt d.m.v. fruitzuren verlost van dode huidcellen). Door de dubbele peeling-werking worden je poriën verfijnd en wordt de huidstructuur glad en geregulariseerd. Het zou op de koop toe erg effectief moeten zijn tegen onzuiverheden.

Zoals alle producten van Louis Widmer, zit er geen parfum in deze peeling.

P1010511

Na weken grondig testen zijn mijn poriën helaas nog steeds even zichtbaar als voorheen. Dit had ik echter wel verwacht, dus an sich vind ik dat niet zo erg. Ik merk wel dat mijn huid héél wat egaler is van teint dan in het begin en dat ik ook veel minder last heb van zwarte puntjes op mijn neus en droge velletjes rondom mijn kin. Naar acné toe kan ik niet oordelen, want daar is mijn pil de grote boosdoener geweest.

Deze peeling is voor mij helemaal niet te ruw, maar ik zou ‘m toch niet direct aanraden voor droge en gevoelige huidjes. De korrel is vrij grof, dus té intensief gebruik zal je huid zeker geen deugd doen. Gebruik het dus met verstand en mét de raad van je apotheker of huidspecialist.

Deze Louis Widmer Skin Appeal Peeling kan je bestellen via farmaline, en kost €11,97 voor 50ml. Je geniet van een gratis levering vanaf €40 euro, en de levering is supersnel én correct!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Louis Widmer Skin Appeal Peeling

  1. Ik ben niet zo van de peelings, omdat het slecht is voor puistjes en een gevoelige huid. Wel n leuke review!

    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, gefeliciteerd :D!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *