Lippenbalsem, Louis Widmer

Louis Widmer Remederm Lip BalmLouis Widmer Remederm Lip Balm

Sweet lip sensation with Louis Widmer!
Vorige zondag vertoefde ik enkele uren aan onze Belgische Kust voor een jaarlijks motorrace-evenement. Hoewel het in het binnenland blijkbaar bakken was (ik dacht rond de 25°C?), was het in Oostende slechts 13°C.. En  ongeveer 6 Beaufort, met wind die van de zee kwam.. Verschrikkelijk koud dus. Naast een kleine onderkoeling, droge huid door de gure wind en haar waar niets meer mee aan te vangen was, stonden ook mijn lippen op springen na een hele dag in dat weer te gaan staan.. Lip balm to the rescue!

In de apotheek kreeg ik onlangs de Remederm Lip Balm van Louis Widmer cadeau. Na gisteren werd het eindelijk eens tijd om deze te gaan gebruiken. Mijn lippen waren mij alvast erg dankbaar!
Remederm Lip Balm

Sweet lip sensation with Louis Widmer!
Vorige zondag vertoefde ik enkele uren aan onze Belgische Kust voor een jaarlijks motorrace-evenement. Hoewel het in het binnenland blijkbaar bakken was (ik dacht rond de 25°C?), was het in Oostende slechts 13°C.. En  ongeveer 6 Beaufort, met wind die van de zee kwam.. Verschrikkelijk koud dus. Naast een kleine onderkoeling, droge huid door de gure wind en haar waar niets meer mee aan te vangen was, stonden ook mijn lippen op springen na een hele dag in dat weer te gaan staan.. Lip balm to the rescue!

In de apotheek kreeg ik onlangs de Remederm Lip Balm van Louis Widmer cadeau. Na gisteren werd het eindelijk eens tijd om deze te gaan gebruiken. Mijn lippen waren mij alvast erg dankbaar!
Remederm Lip Balm

Het Product
Het Remederm-gamma is voor mij geen onbekende, want in een vorige review probeerde ik al eens hun douche-olie uit. Daar was ik al vrij tevreden over, dus had ik niet bepaald schrik deze lippenbalsem uit te testen. Op de website vond ik volgende informatie terug:  “Dankzij de zuiver plantaardige oliën werkt deze transparante lippenbalsem hydraterend en verzachtend voor droge, gesprongen en geïrriteerde lippen. De Remederm Lippenbalsem verzorgt, hydrateert en herstelt droge, gesprongen en geïrriteerde lippen. Met deze balsem worden lippen weer soepel en zijdezacht en krijgen ze een subtiele glans.”
Remederm Lip Balm

 

Ideaal voor mijn arme lippen! Daarbovenop bevat de Remederm Lippenbalsem geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen, en komt hij een handige (hygiënische) verpakking. Door de schuine opening is het makkelijk om de balsem snel aan te brengen.

Eindoordeel
De manier waarop het product op je lippen terecht komt is eerst en vooral al een groot pluspunt. Handig & hygiënisch! De balsem geeft een heel mooie transparante glans aan je lippen. Je voelt dat hij direct aan de slag gaat en je lippen ook meteen verzorgt. Daarbovenop droogt hij ook vrijwel onmiddellijk, wat met andere merken soms wel wat minder is.

Remederm Lip Balm
Natuurlijk is het een wat exclusievere lippenbalsem dan laat ons zeggen Labello of Bodysol waardoor je daar  wat meer moet voor betalen (met zijn €7,20 is hij zeker niet de goedkoopste). Wanneer je echter vaak last hebt van gesprongen of droge lippen, is het vaak beter een wat beter voedende lippenbalsem aan te schaffen.Ik merk zelf dat mijn lippen niet droger worden na veelvuldig gebruik (iets wat ik haatte aan Labello, het afhankelijk worden van je lippenbalsem om je lippen gezond te houden) en dat je best een hele tijd doet met één tube. De dispenser is immers zeer zuinig, waardoor je ook nooit te veel kan gaan smeren.

Je merkt het, ik ben alvast fan. Louis Widmer blijft een leuk merk en doet ook telkens wat het belooft. Gebruik jij producten van Louis Widmer, of zweer jij bij een andere lippenbalsem? Laat het ons hieronder weten!
 
Groetjes,

Laura

 

 
 

Het Product
Het Remederm-gamma is voor mij geen onbekende, want in een vorige review probeerde ik al eens hun douche-olie uit. Daar was ik al vrij tevreden over, dus had ik niet bepaald schrik deze lippenbalsem uit te testen. Op de website vond ik volgende informatie terug:  “Dankzij de zuiver plantaardige oliën werkt deze transparante lippenbalsem hydraterend en verzachtend voor droge, gesprongen en geïrriteerde lippen. De Remederm Lippenbalsem verzorgt, hydrateert en herstelt droge, gesprongen en geïrriteerde lippen. Met deze balsem worden lippen weer soepel en zijdezacht en krijgen ze een subtiele glans.”
Remederm Lip Balm

 

Ideaal voor mijn arme lippen! Daarbovenop bevat de Remederm Lippenbalsem geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen, en komt hij een handige (hygiënische) verpakking. Door de schuine opening is het makkelijk om de balsem snel aan te brengen.

Eindoordeel
De manier waarop het product op je lippen terecht komt is eerst en vooral al een groot pluspunt. Handig & hygiënisch! De balsem geeft een heel mooie transparante glans aan je lippen. Je voelt dat hij direct aan de slag gaat en je lippen ook meteen verzorgt. Daarbovenop droogt hij ook vrijwel onmiddellijk, wat met andere merken soms wel wat minder is.

Remederm Lip Balm
Natuurlijk is het een wat exclusievere lippenbalsem dan laat ons zeggen Labello of Bodysol waardoor je daar  wat meer moet voor betalen (met zijn €7,20 is hij zeker niet de goedkoopste). Wanneer je echter vaak last hebt van gesprongen of droge lippen, is het vaak beter een wat beter voedende lippenbalsem aan te schaffen.Ik merk zelf dat mijn lippen niet droger worden na veelvuldig gebruik (iets wat ik haatte aan Labello, het afhankelijk worden van je lippenbalsem om je lippen gezond te houden) en dat je best een hele tijd doet met één tube. De dispenser is immers zeer zuinig, waardoor je ook nooit te veel kan gaan smeren.

Je merkt het, ik ben alvast fan. Louis Widmer blijft een leuk merk en doet ook telkens wat het belooft. Gebruik jij producten van Louis Widmer, of zweer jij bij een andere lippenbalsem? Laat het ons hieronder weten!
 
Groetjes,

Laura

 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *