douche-olie, l'occitane

L’Occitane ‘Amande’ Shower Oil

Trouwe lezers zullen het ongetwijfeld al meermaals te lezen hebben gekregen, maar mocht ik producten in slechts drie geuren mogen gebruiken, zou het steevast Jasmijn, Amandel én Sandelhout zijn. In die volgorde. Na het quasi-opgebruiken (dat laatste restje neem ik mee op reis) van de Shower Gel met Amandelbloesem van Le Petit Marseillais, heb ik alweer iets met amandel in m’n Douche staan.

L'Occitane Shower Oil

Deze Shower Oil van L’Occitane is geen onbekende meer. Verre van zelfs, want ik denk zelfs dat het één van de eerste producten was die ik op Essential Honesty aan jullie voorstelde. Er zat een luxesample van deze heerlijke douche-olie in één van de allereerste Deautyboxen dat ik bestelde, en daarna heb ik ettelijke ‘pulletjes’ opgebruikt. En toen.. Toen verloor ik deze uit het oog ..

En plots. Plots wilde ik ‘m terug in m’n leven (of douche, om het iets minder dramatisch voor te stellen), en liefst a.s.a.p. ! Toen we Maasmechelen Village bezochten vorige maand, belandde ik voor’t eerst sinds lang weer in een winkel van L’Occitane. Maar dan écht lang.

L'Occitane Shower Oil

L’Occitane is een merk die me al altijd heeft kunnen bekoren omwille van z’n geuren en texturen. We kochten er een refill of twee van onze ‘Lavande’ Handzeep én .. ja hoor! Twee kleine travel-sized flesjes van mijn ooit-zo-geliefde ‘Amande’ Shower Oil. En het was een héél blij weerziens!

L'Occitane Shower Oil

Die heerlijke olie-textuur die op je huid zacht begint te schuimen, die heerlijk zoete amandelgeur, de epic graad van zachtheid van je huid na gebruik .. Het zijn maar drie van de redenen waarom ik deze nu weer in de douche heb gehaald. Stiekem vraag ik mij af waarom ik zo’n producten soms DURF te vergeten .. Maar goed ja, is dat niet het tragische lot van een beautyblogger?

Deze Shower Oil kan je bij L’Occitane kopen voor 34,00 euro voor 500ml (24,50 euro voor de eco-versie zonder fles), 17,00 euro voor 250ml en 6,50 euro voor 75ml op hun Online Webshop. Ikzelf kocht de mijne in MMV voor 11 euro voor twee stuks!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “L’Occitane ‘Amande’ Shower Oil

  1. Ik heb deze in een proefje gehad toen ik jarig was, gekregen van L’Occitane zelf. Ik vond de substantie wel fijn, maar de geur was niet helemaal mijn ding! 🙂 De handcrème uit deze lijn vind ik dan weer wel lekker ruiken!

  2. Wat schrijf jij toch heerlijk! Apart hoe de smaak van mensen kunnen verschillen, ik houd juist totaal niet van Amandel haha! Gek hè. Ik vind L’occitane altijd best wel duur, maar zo’n 75ml wil ik nog wel eens proberen! X

  3. […] Gisteren vertelde ik jullie al over de herintrede van olie in mijn douche-ritueel, maar ik moet bekennen dat ik sinds kort ook weer met twee andere oliën aan de slag ben gegaan. Ik verklapte het al een beetje in een vorig artikel, maar sinds m’n Amanprana ‘Shangri-La’ zo goed als op was, zocht ik een alternatief. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *