LCN, Lipstick

LCN Lipliner Pencil in ‘Sunny Red’

Rood is een kleur die ik bijna nooit draag. Als je hier dan al eens een rode kleur ziet passeren, weet je op slag dat het wel een speciale kleur moet zijn. Lip pencils gebruiken als lipsticks is al een hele tijd in, maar zelf doe ik het veel te weinig. Behalve bij deze van LCN dan, die uit de ‘Under the Sea’-collectie komt die ik enkele weken geleden mocht ontdekken!

LCN Lip Pencil

In het begin was ik écht weigerachtig om het zwarte potloodje te gebruiken. Ik? Rood? Hmmm.. Maar toen herinnerde ik mij deze instagram foto (mét felrode lipstick begot) waarop ik toch behoorlijk positieve commentaren kreeg en besloot het er gewoon maar eens op te wagen. Wie niet waagt ..

LCN Lip Pencil

Het bleek een goede gok te zijn. Hoewel een lipliner niet gemaakt is om je lippen in te kleuren, doet deze het toch verrassend vlot. Bij andere lipliners moet je vaak super hard gaan duwen vooraleer er enigszins pigment tevoorschijn komt (Essence, I’m looking at you ..) maar hier gaat dat al bij al goed. Op m’n hand zie je swatches van one stroke of the pencil. Instant mermaid lips!

LCN Lip Pencil

De textuur is niet te uitdrogend, maar eerlijkheidshalve zou ik ‘m niet dagelijks durven dragen. Een lip pencil is niet gemaakt hiervoor ofcourse, maar het long-lastig effect van zo’n potlood is wel eens mooi meegenomen. Hier draag ik énkel ‘t lip pencil!

LCN Lip Pencil

Zien jullie trouwens hoe goed m’n huid is opgeknapt sinds ik van pil ben veranderd? Geen foundation of BB-cream hier!

De LCN Lipliner Pencil in ‘Sunny Red’ is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde schoonheidsinstituren, en kost €7,50! De collectie is wél limited edition, dus wil je die mermaid-red lips: you got to be quick!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “LCN Lipliner Pencil in ‘Sunny Red’

  1. Deze staat jou inderdaad heel erg mooi. Ik gebruik eigenlijk nooit een lipliner want ik vind het redelijk pijnlijk af en toe. Gelukkig heb je dit niet met deze lipliner.

  2. Zelf gebruik ik heel vaak lipliners, maar eigenlijk wel altijd als basis onder mijn lipstick…de kleur vind ik wel mooi, hij heeft zo te zien een beetje oranje gloed over zich wel mooi in elk geval…hij staat je wel leuk!

  3. Damn, die pigmentatie tho! Schitterende kleur, mooie dekking, maar ook zo’n lekkere in-your-face-kleur, maar ook vrij subtiel en perfetto voor in de zomer! Lipliners zijn mijn ding, vooral die goedkope budget dingen, die van Essence, love them, maar ook NYX!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *