Lavera

Lavera’s shower mood-boosters!

De zomer lijkt in mijn ogen nooit echt begonnen te zijn. Sterker nog! Ik heb het gevoel dat we eigenlijk van de lente rechtstreeks de herfst zijn ingerold deze maand. Tijd om toch een zomergevoel te introduceren, al is het maar in mijn badkamer. Gelukkig heb ik nog wat leuke producten in m’n stash zitten die mij in zomerstemming brengen, waaronder dit heerlijke Lavera ‘Pink Energy’-duo!

Ik hoor je al denken: ‘meh, weer een douche-duo dat naar grapefruit ruikt’. Wel beste lezer, dat is een understatement! De geur van dit duo is extreem. Het is alsof je dozijn opengesneden grapefruits in je badkamer hebt staan!Kilos! Kratten! HEERLIJK!. Nu, ik weet niet welk effect grapefruit op jou heeft, maar bij mij werkt de douchegel een beetje als een ‘booster’. Onder de douche, even inwrijven en huppakéé: klaarwakker!

DSC_1695

Ook de bodylotion heeft een verkwikkende invloed op mijn gemoed. De formule van de lotion bevat biologische zonnebloemolie, biologische shea boter en kruiden, en trekt supersnel in je huid. De geur blijft tot de middag rond mij hangen, tot groot jolijt van de collega die naast mij zit op kantoor.

DSC_2395

Als ik dan toch even een vergelijking mag maken met een ander, bekend product: een vriendin van me is een trouwe fan van de grapefruit-varianten van The Body Shop en heeft me bevestigd dat de producten van Lavera waarlijk nóg zoeter en frisser ruiken dan haar ‘chouchoukes’. Plus, deze producten zijn vegan én dierenproefvrij!

Dit ‘booster’-duo is verkrijgbaar online via Solobiomooi.nl en kosten samen €11,99. Ze zijn ook apart te verkrijgen. De lotion kost dan €7,25 en de douchegel €4,95.

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Lavera’s shower mood-boosters!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *