Make-up

Lavera Lips & Cheeks

Cream blush is hot and happening, al is het voor mij iets waar ik dringend moet leren mee werken. Mijn ervaring met cream-texture producten beperkt zich immers enkel tot de Clinique ‘Sculpting Contour’ Chubby Stick, de So Susan Color Hybrid en lippenstift. Misschien wel een beetje genant voor een beautyblogger, maar goed, ik heb er iets aan gedaan!

New In Dr Hauschka

Op de website van Solobiomooi.nl stootte ik op de Lavera Lips & Cheeks. Mits m’n vorige ervaringen met het merk allemaal positief waren, was ik ontzettend benieuwd naar wat dit multifunctionele product voor mij kon betekenen.

De ‘Lips & Cheeks’ die ik heb, is in de kleur ‘Primrose’. De laatste tijd gebruik ik weer erg vaak snoeproze kleurtjes op m’n wangen. In de winter ben ik immers heel wat bleker dan in de zomer, en daarbij zijn de blushes met een perzikkleurige ondertoon gewoon veel te hard voor mijn gezicht.

New In Dr Hauschka

Zoals ik al aangaf, is m’n ervaring met dit soort van producten quasi nihil. Waar de Color Hybrid van So Susan ideal was voor in de zomer, vind ik deze van Lavera wat meer geschikt voor de ‘bleekscheet’-modus waarin ik mijn meer dan de helft van het jaar in begeef.

Aanbrengen vergt oefening. Ook is het algemeen geweten dat ik een kluns ben. Het kon dan ook niet anders dan dat ik de allereerste keer te veel cream blush aanbracht. Je brengt de blush best stipje per stipje aan op je wangen, om vervolgens te blenden.

New In Dr Hauschka

Stipje, blenden. Stipje, blenden, .. En eens een gekke bek ..

Resultaat? Een gezonde blos, die heel dicht bij mijn ‘natuurlijke’ bloos-kleur komt. ‘t Is zelfs een tikkeltje schattig, if I may say that ..

New In Dr Hauschka

Net zoals bij de Color Hybrid het geval was, kan je deze ook aanbrengen op je lippen. Ik vind de kleur hiervoor iets minder geschikt, omdat ik persoonlijk liever bruintinten op m’n lippen draag. Alhoewel, een snoepkleurtje op z’n tijd is ook niet mis zeker?

De producten van Lavera – waaronder deze Lips & Cheeks – zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl. Deze multifunctionele blusher kost €7,30. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, afhankelijk van jouw voorkeur.

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Lavera Lips & Cheeks

  1. Ik ben echt helemaal ‘into’ creamproducten! Producten die je op zowel lippen als wangen kan dragen, heb ik wel nog nooit geprobeerd. Mooi kleurtje!

  2. Die kleur is inderdaad niet mis! Ik gebruik sinds kort de cream blushes van Sleek en hoewel ze mij best goed staan, vergt het elke keer toch nog wat oefening om ze aan te brengen. 🙂

  3. Ik ben echt ook een leek wat cream producten betreft. Ik hou gewoon meer van poeders! 🙂 Bovendien vind ik ‘lip&cheek’ producten vaak toch maar voor één van de twee doeleinden echt geschikt! 🙂

  4. Ik ben nu de cream highlighter aan het uittesten en er zeer tevreden over. Blij dat ik nu ook van dit product eens een review zie, want ik twijfelde hem aan te schaffen. Lavera heeft goede beauty producten.

  5. mm, het ziet er best wel wat opvallend uit op je wangen, opvallend maar in elk geval zeker niet onnatuurlijk…. zelf heb ik ook een lip en cheekproduct ( wel een ander merk) en ik moet bekennen ik blijf het toch een lastig product vinden om de goede hoeveelheid te gebruiken…ik ben en blijf gewoon een wat onhandige miep op dat gebied…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *