Body- & Skincare

Kneipp Body Lotion Mousse

Hoewel ik elke avond trouw m’n buik insmeer om striemen te voorkomen, moet ik eerlijk bekennen dat ik de rest van m’n lichaam een beetje verwaarloos. M’n kledij zit sowieso overal wat strakker de laatste tijd, dus om nog half-plakkend in een broek of trui te kruipen is niet zo goed voor mijn zelfvertrouwen. Moet ik dan echt altijd ‘s avonds – wanneer ik absoluut geen goesting meer heb – mezelf gaan inwijven? Naah!

De on-the-go sprays kende ik al (zowel die van Le Petit Marseillais en die van Vaseline) maar wat als je toch ‘iets rijker’ wil gaan smeren ‘s morgens? Insert de nieuwe Body Lotion Mousse van Kneipp.

“Een mousse? Zoals een foam dan?” hoor ik je denken. En inderdaad, de douche foams van Kneipp en consoorten kennen we ondertussen wel allemaal, maar hoe cool is het dat ze nu diezelfde technologie gebruiken voor een bodylotion?! De Kneipp Body Mousse komt in een gelijkaardige bus – dus goed kijken welke je onder de douche zet – en werkt op dezelfde manier: even drukken en tadaaaah! Een luchtige bol bodylotionmousse.

Grootste troef? Hoe weinig product je nodig hebt om je huid in te kunnen smeren! Een klein ‘toefke’ is genoeg om armen en benen onder handen te nemen. En geloof me, het is best wel cool om het schuim te zien wegtrekken om plaats te maken voor een lekker zachte huid. Het lijkt een beetje gek in’t begin, maar het pret-gehalte ligt toch een stuk hoger dan met een lopende lotion of spray.

Qua ingrediënten mag deze er trouwens ook best zijn! Zonnebloemolie, glycerine, amandelolie, shea boter, squaleen, jojoba olie & vitamine E zorgen voor een zachte huid, terwijl er geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën inzitten. Ook is er niet getest op dieren. Enig minpunt: toch een klein beetje parfum. Dus pas op als je echt héél gevoelig bent, zoals ik op sommige momenten. Maar mijn parfum-gevoelige huid reageert er vrij goed op eigenlijk, dus no worries! Try it and join in the fun!

Je betaalt €9,99 per fles van 200ml van deze Kneipp Body Lotion Mousse. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geurvarianten, waar deze met Amandelbloesem met voorsprong mijn favoriet was!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Kneipp Body Lotion Mousse

    1. Neen, totaal niet eigenlijk! Had er ook schrik van in het begin (zeker omdat het eerst niet echt ‘oplost’) maar eenmaal uitgewreven is het echt heel snel ‘weg’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *