Kneipp, scrub

Kneipp ‘Beauty Geheim’ Body Scrub

Vriendjelief is een grote fan van de Kneipp massage-oliën én van de lavendel badolie. Zelf gebruik ik de producten af en toe, maar er was geen enkele lijn die me echt volledig kon overtuigen. Tot ik ‘Beauty Geheim’ ontdekte. Er zijn nu al zo véééél reviews over geschreven, maar ik ben zo’n fan van de geur en de werking, dat ik vandaag toch wel een artikel wil wijden aan de Kneipp ‘Beauty Geheim’ Body Scrub.

De verpakking is misschien vrij basic, maar als je ‘m ziet staan in de rekken, springt dat ‘gouden omhulsel’ toch wel in het oog. Kwestie van een mens nog wat nieuwsgieriger te maken! Het is eens iets anders hé?

Kneipp Beauty Geheim

Het eerste wat ik deed toen ik het potje in men handen kreeg, was snuffelen. O-MY-GOD! Dit is helemaal m’n ding. Een warme geur, die me lichtjes doet denken aan de The Body Shop Wild Argan Oil.

Kneipp Beauty Geheim

Het ‘Beauty Geheim’-gamma van Kneipp zit trouwens boordevol verzorgende oliën: Arganolie, Olijfolie, Wonderolie en Marulaolie. De Arganolie bevat Vitamine E, die de huid revitaliseert en beschermt. Ook zorgt het voor een zachte huid. Olijfolie houdt anderzijds de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Wonderolie (what’s in a name?) bevordert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint. Marulaolie tenslotte, heeft een bevorderende werking op het natuurlijk herstel van de huid.

Kneipp Beauty Geheim

De scrub zelf bevat suikerscrubkorreltjes, omhuld door olie. Goed mengen is dus de boodschap, want ik had dee eerste keer méér olie dan scrub in mijn handen! Hij laat trouwens een klein beetje van deze olie achter wanneer je klaar bent met douchen. Na het aankleden is dat laagje vrijwel helemaal ingedrongen én heb je een babyvelletje. I give you my word!

Deze ‘Beauty Geheim’-scrub van Kneipp is gewoon verkrijgbaar bij de drogisterij. De aanbevolen verkoopprijs voor een pot van 220gr is €9,49! Heb deze nieuwe lijn van Kneipp al besnuffeld?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Kneipp ‘Beauty Geheim’ Body Scrub

  1. Ik ben nu heel benieuwd geworden naar deze geur! Om eerlijk te zijn gebruik ik haast niks van Kneipp, maar de Wild Argan lijn van The Body Shop vind ik wel geweldig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *