Body- & Skincare

Kneipp Amandelbloesem

Mijn op-één-na favoriete geur is amandel, dus als ik ergens een productlijn die opduiken die maar iets weg heeft van de zoete geur van amandel, dan zit ik op de eerste rij om die uit te proberen! Wie een beetje de blogosphere volgt, heeft de twee nieuwe producten uit de ‘Amandelbloesem’-lijn van Kneipp ongetwijfeld al zien voorbij komen op heel wat andere blogs, maar als liefhebber van zowel het ‘maxi-relaxi’-gevoel als van de zoete toets van amandel, moest ik toch ook eens m’n zegje doen. Niet?

Kneipp Amandelbloesem

Goed, sinds begin dit jaar heeft Kneipp twee nieuwe producten toegevoegd aan de populaire ‘Amandelbloesem’-lijn: een douche foam & een ‘seconde’ body lotion. Deze verzorgingslijn is al jaren een all-time favorite bij veel vrouwen vanwege de milde – ideaal voor een gevoelige huid – samenstelling, de intensief verzorgende werking en de zoete geur. Want, let’s face it, hoeveel keer heb jij al een product gekocht op basis van z’n geur?

Kneipp Amandelbloesem

De nieuwe Kneipp Douche Foam Amandelbloesem is een zacht en verzorgend schuim, die ervoor zorgt dat je een beetje als een frangipane-taartje uit de douche komt. Heerlijk! De formule bevat een combinatie van verzorgende amandelolie, jojobaolie en rijke sheabutter. Voor de rest is dit een shower foam zoals je ‘m gewend bent, een gel-to-foam product, dat iedereen met veel plezier zal gebruiken.

Kneipp Amandelbloesem

Nog nieuw in het assortiment is deze ‘seconde’ Body Lotion, die verrijkt werd met diezelfde ingrediënten om de gevoelige huid te voeden. Die seconde moet je trouwens niet letterlijk nemen, het duurt wel degelijk een minuutje vooraleer je in je kleren kunt springen. Daarna is m’n huid lekker zacht én ruik ik opnieuw naar amandel.

M’n vriend is niet zo’n liefhebber van deze geur, maar zelf ben ik grote fan! Wisten jullie trouwens dat de badolie uit deze lijn al een tijdje in m’n badkamer stond? Daarnaast vind je in dit assortiment nog een douchegel, huidolie, massageolie, body crème, body scrub, handcrème én een gezichtscrème terug.

Deze twee producten zijn sinds januari verkrijgbaar bij de drogisterij en bij bol.com als je liever online koopt. Voor de Shower Foam betaal je €6,99 voor 200ml, terwijl je voor de Body Lotion €8,99 betaalt voor 200ml.

Groetjes,

Laura

1 thought on “Kneipp Amandelbloesem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *