After sun, Bergasol, Zonnecrème

In de zon met Bergasol

Summer’s finaly here!

Lezeressen blij maken met een leuke prijs is fantastisch, maar heel af en toe ben ik zelf een lucky winner! Onlangs nam ik deel aan een twitter-wedstrijd van Omega Pharma, en won ik een leuk zomersetje bestaande uit een zonnecrème en een aftersun! Toen ik hoorde dat ik gewonnen had, zat ik nog in Italië, dus het duurde even voor ik het setje daadwerkelijk in mijn bezit had.
Even poseren met m'n prijs!
Even poseren met m’n prijs!

Alsof dat mijn geduld nog niet genoeg op de proef stelde, liet het zomerweer in België nog een tijdje op zich wachten. Dit weekend was het EINDELIJK bingo, en kon ik deze nieuwe zonnecrème eens uittesten. Smeren maar en hop, de zon in!

Bergasol ‘Bronzage Passion’ Verfrissende Aerosol Zonnespray

Deze ‘Bronzage Passion’ van Bergasol (SPF 10) zit in een handige aerosolspray. Niet zo’n dikke straal die eruit komt waardoor je helemaal gaat plakken, neen een spray die de zonnecrème vernevelt! Hierdoor wordt je huid als het ware ‘verfrist’, wat erg goed uitkomt als je ligt te bakken in de zon.
De aerosolspray is ook erg handig als je niet zo goed bent in het doseren van je zonnecrème. Even sprayen en klaar is kees. Je hoeft het nog enkel lichtjes uit te smeren.
Deze bronzage passion zonnespray kost in de apotheek €17,95
Deze bronzage passion zonnespray kost in de apotheek €17,95
Hoewel deze zonnecrème eigenlijk te licht is voor mij (SPF 10), gebruik ik ‘m om mijn zonnecrème bij te ‘werken’. Eerst gebruik ik een SPF30 (zeker als de zon hevig straalt) en daarna werk ik bij met deze Bergasol. De bestanddelen in deze zonnecrème zouden trouwens zorgen voor een langdurig bruin kleurtje! Eens benieuwd of het werkt? Misschien eerst eens trachten bruin te worden.. Hihi!
 
Bergasol Bruinverlengende & Kalmerende Aftersun-lotion
Naas deze leuke zonnecrème, kreeg ik ook een handige aftersun-spray van het merk meegestuurd. In het verleden had ik al eens een aftersun van Bergasol gebruikt, maar waar ik over spreek ..

Nu, ik moet zeggen dat deze aftersun zijn werk doet. Hij verkoelt niet alleen de huid na het zonnen (want geloof me, na een middagje bakken is een verkoelende spray meer dan welkom) maar hydrateert ook de bovenste huidlagen. Ook hier werd geopteerd voor een spray. Makkelijk en hygiënisch, niet? Ook zou hij bruinverlengend werken, maar net zoals bij de zonnecrème kan ik hier moeilijk over oordelen, mits ik niet goed bruin..

In de apotheek kost deze aftersun-spray 14,95€
In de apotheek kost deze aftersun-spray 14,95€

Pluspunt, deze aftersun plakt ook niet! Ik heb ‘m voor het eerst gebruikt aan de zee (net na dat ik mezelf had afgespoeld) en na het smeren hing ik waarempel niet vol zand! Er moet voor alles een eerste keer zijn hé. Ik merk wel dat je regelmatiger moet gaan smeren met deze aftersun. Mijn huid voelde na enkele uurtjes helaas alweer trekkerig aan, maar het is ofwel een plakkerige, hydraterende brij smeren of een luchtigere variant wat frequenter aanbrengen..

Ik ga voorlopig voor het eerste, wat vinden jullie ervan? Ik ben tevreden met mijn pakketje! Welke zonnecrème/aftersun zit bij jullie standaard in de strandtas? 
 
Groetjes,

Laura

 

 
 

 

2 thoughts on “In de zon met Bergasol

 1. Hi Laura,

  Ten eerste gefeliciteerd met je prijs! En ten tweede wat leuk om je op foto te zien!

  Ik heb (nog) geen vast zonnemerk. Ik fiets eigenlijk maar wat op en neer, elk jaar weer wat anders. Ik heb sowieso altijd waterproof factor 50 nodig, zowel voor mijn kids als voor mijn eigen gezicht (ivm hyperpigmentatie). Spf10 is voor mij ook echt te licht.

  liefs, Christianne

 2. Hoi!

  Hihi, ik vind dat mijn blog vooral rond de producten moet draaien en niet rond mijn persoontje. Daarom kies ik bewust om de foto’s waarop ikzelf zichbaar ben te beperken. Plus, zo bespaar ik mezelf een hoop commentaar (denk maar aan het artikel van Beautyscene, waarin ze verteld over alle persoonlijke kritiek die ze krijgt).

  Ik kan je de zonnecrème van Louis Widmer aanraden als je echt last hebt van een gevoelige zonnehuid. Ikzelf heb die een tijdlang gebruikt, maar nu zit ik met zoveel soorten zonencrème dat ik ze toch maar eens allemaal moet gaan opgebruiken!

  Voor het gezicht kan ik de zonecrème aanraden die in de deautybox zat van mei!

  Groetjes,

  Laura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *