Laura Mercier, Make-up, Oogschaduw

I’m having a Laura Christmas!

Vanavond is het zover: de hapjes, het ontkurken van de eerste flessen, het lekkere Kerstavond-diner én vooral een gezellig samenzijn met (hopelijk) erg veel cadeautjes. Omdat ik Sinterklaas aan mezelf heb laten voorbij gaan, vond ik dat ik mezelf extra mocht verwennen voor Kerst! Hoe kan ik dat beter doen met make-up die me werkelijk op het lijf geschreven is? Ja, als m’n naam er op staat, is het voor mij, toch?

Laura Mercier

I’m talking about Laura Mercier here voor alle duidelijkheid. Het setje met de Caviar Sticks hebben jullie al zien voorbij komen, maar wat ik tot nu toe een very well kept secret heb gehouden, is dat ik een ander prachtig on-the-go product van Laura Mercier heb mogen verwelkomen: het Portabe Color Palette For Eyes, Cheeks & Lips!

Laura Mercier

Maar eerst nog even terugkomen op de Mini Caviar Stick Eye Color Set die ik in Dublin kocht! Deze oogschaduwpotloden hebben een ongeëvenaarde pigmentatie! Oh. my. God. Ze blijven ook muurvast zitten eenmaal ze opgedroogd zijn, zodat je ze effortlessly een hele avond kan dragen. In de set zitten vijf kleuren, die je zonder problemen door elkaar kan gaan gebruiken: Rose gold, Amethyst, Moonlight, Copper, Khaki & Cocoa!

Laura Mercier

In het Portabe Color Palette For Eyes, Cheeks & Lips – die perfect in je clutch past wanneer je naar een feestje moet – zitten trouwens ook drie oogschaduwkleuren: ‘Vanilla Nuts, Baroque’ en de limited-edition kleur ‘Cedar’! De donkere kleur die je bovenaan ziet is trouwens geen oogschaduw, maar wél een eyeliner! De kleur ‘Ground Espresso’ is ook limited edition *whoopwhoop*

Laura Mercier

In het setje zitten er twee niveau’s. Bovenaan zitten de oogschaduw & eyeliner (en zie je de lip glacé zitten), en onderaan twee prachtige compact powder cheek stains in Lush Nectarine & Barely Pink! Voor wie het niet zou verwachten: de Lip Glacé ‘Rosebud’ is OOK limited edition!

Laura Mercier

Laura Mercier

Deze Laura Mercier producten zijn volledig travel & on-the-go approved door ondergetekende, want ze passen perfect in je handtas voor een eventuele touch-up! En ze zijn zoooooooo moooooooooooooooi!

De producten van Laura Mercier kan je in België kopen bij Cosmeticary, maar ik kocht ze in het buitenland. De Mini Caviar Stick Eye Color Set vond ik in Dublin bij Space.Nk voor €54,00 en de Portabe Color Palette For Eyes, Cheeks & Lips kocht ik bij Selfridges voor £43,00 !

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “I’m having a Laura Christmas!

  1. Ik wil zeker een keer iets van Laura Mercier proberen. Zo’n mooie goodies! Vooral die Caviar Sticks vind ik geweldig. Zo’n setje mini’s is echt perfect want make-up opmaken is toch zo goed als onmogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *